especial betevé eleccions barcelona 2023

La nit electoral de les eleccions municipals 2023 a Barcelona es viu a betevé. Diumenge, 28 de maig, a partir de les 19 h, aquesta casa oferirà un programa especial en directe amb tots els resultats de les eleccions a la ciutat al minut, l’escrutini a temps real, l’ambient als col·legis electorals i l’anàlisi del que passi la nit del 28-M.

Horari i on veure el programa especial de betevé

A les 19 h començarà el programa especial de betevé amb un resum de la jornada durant les primeres hores de votació i l’ambient als col·legis electorals abans de tancar els punts de votació i conèixer els primers resultats. Per conèixer què es respira a cada candidatura, hi haurà connexions en directe amb els equips que han seguit els alcaldables durant tota la campanya.

Serà a les 20 h quan es farà públic el sondeig a peu d’urna fet per GESOP per a betevé i ‘El Periódico’, tant al programa especial com també al nostre web. Així podràs ser un dels primers a saber què està passant a les urnes de la ciutat.

Dades i gràfics amb els resultats del 28-M

A partir de les 21 h començaran a fer-se públics els primers resultats de les eleccions municipals del 28-M i, per tant, durant el programa veurem avançar l’escrutini. T’oferim totes les dades i els gràfics sobre quants vots i regidors han obtingut cada candidat, els guanyadors a cada districte, qui s’està disputant l’últim edil del consistori i tota la informació d’última hora sobre la jornada electoral.

Diumenge, a partir de les 19 h, el que passa a Barcelona passa a betevé.

Els analistes que hi haurà a betevé

Durant el programa hi haurà dues taules amb diverses personalitats. La primera serà a l’inici del programa, moment en què faran una valoració del sondeig en directe. Hi formaran part:

  • Pilar Vallugera, diputada ERC al Congrés dels Diputats.
  • Janet Sanz, número 3 de Barcelona en Comú.
  • Javi López, eurodiputat del PSC.
  • Joaquim Forn, candidat de Junts el 2019 i exregidor.
  • Sonia Reina, número 5 de Ciutadans.
  • Alberto Fernández Díaz, exregidor del PP.
  • Joan López Alegre, secretari de comunicació de Valents.

Més endavant hi haurà la taula amb periodistes i experts per analitzar, en directe, els resultats del 28-M mentre avança l’escrutini i els possibles escenaris postelectorals. Ells són Albert Ortas, Esther Vivas, Manel Lucas, Gabriel Colomer, Carla Turró i Jordi Subirana.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?