Lucia Martin
Foto: ACN

(ACN / EFE) La candidatura de Trias per Barcelona ha denunciat aquest dimarts a la Junta Electoral la regidora dels comuns Lucía Martín per fer “campanya” a les eleccions municipals 2023 aprofitant “recursos de l’Ajuntament”. En concret, qüestionen una piulada de la regidora i número 7 de Barcelona en Comú sobre el lliurament de claus de pisos municipals perquè consideren que contravé “la prohibició de la LOREG d’organitzar i difondre actes que continguin al·lusions a realitzacions o èxits públics”, afirmen en un comunicat.

La candidatura demana a Junta Electoral que reconegui que Martín ha infringit la llei electoral i que elimini la piulada, a banda que la requereixi a no tornar a cometre aquest tipus d’actuacions, així com que se li obri un expedient sancionador “per la quantitat màxima establerta” d’acord amb la norma que s’ha esmentat abans.

Martín ha esborrat la piulada

L’equip de Trias assegura que Martín ha esborrat la piulada després que la Junta Electoral els hagi fet arribar la denúncia.

“Aquesta piulada la fa aprofitant un acte institucional, en què ha participat per raó del seu càrrec a l’Ajuntament de Barcelona, amb una clara intenció electoral. De fet, fa publicitat electoral d’un acte institucional en què va assistir en condició de càrrec públic”, ha dit com a queixa Jordi Martí, número tres de Trias.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?