El PSC ha presentat aquest dilluns el seu lema de campanya per a les eleccions municipals 2023 a Barcelona: “De Nou Barcelona“. Amb aquest missatge, els socialistes busquen guanyar el 28 de maig i tornar a l’alcaldia de la ciutat després de 12 anys. Per fer-ho, la candidatura també ha recuperat el crit icònic dels Jocs Olímpics del 1992, “Hola!“, amb l’objectiu d’apel·lar a la nostàlgia dels alcaldes socialistes.

El candidat del PSC, Jaume Collboni, ha assegurat que l’etapa socialista al capdavant del govern municipal ha estat “els millors anys de la ciutat“. “Som la força que més ha fet per Barcelona“, ha insistit l’alcaldable socialista, que vol que els barcelonins “recuperin l’orgull”. Per això, creu que l'”Hola!” olímpic la “transformació històrica d’una ciutat que es va projectar al món”.

Una campanya “en positiu”

lema psc eleccions municipals 2023 barcelona
‘De nou Barcelona’, el lema de campanya del PSC

Collboni ha assegurat que vol tirar endavant una campanya electoral “en positiu”, tot explicant algunes de les 300 propostes concretes que preveu per al pròxim mandat amb un centenar d’actes als barris. En aquest sentit, creu que el PSC és el partit que “més pot fer” per la ciutat després del 28 de maig.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?

“De nou Barcelona”, el lema de campanya del PSC per al 28-M