Valents ha començat la cursa electoral per a les eleccions municipals del 2023 a Barcelona a la Galeria Dalmases, a Ciutat Vella. En l’acte d’inici de campanya, la candidata Eva Parera ha estat acompanyada de simpatitzants i altres membres de la llista. Parera ha assegurat que “encara no s’ha provat la Barcelona de Valents i quan la provin no la voldran canviar”, ha dit . Ha afegit que volen que la capital catalana sigui un motor econòmic d’Espanya: “No volem que la ciutat expulsi els turistes o les inversions, el canvi és possible i amb Valents el trobaran”.

Contra l’ocupació i la delinqüència

Un dels temes insígnia de Valents durant la precampanya ha estat l’ocupació. En aquest sentit, durant l’acte d’inici de campanya, ha assegurat que no els cal ser a la manifestació de la plaça de la Bonanova que es feia en aquell mateix moment per estar en contra dels ocupes: “Ells ja ho saben. Ja n’hi ha prou. Fora dels nostres barris, s’ha acabat molestar els veïns”, ha etzibat.

Parera també ha defensat un enduriment de les penes per als “delinqüents” i ha reblat que Valents confia plenament en les forces de seguretat. “Sempre al costat dels que ens defensen: l’exèrcit, la Guàrdia Civil, la Policia Nacional, els Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana. Tots preserven l’estat de dret“, ha sentenciat.

Tret de sortida a ritme de rumba

L’acte d’inici de campanya ha tingut un to més distès amb l’actuació musical de Due Music, l’autor de la cançó ‘Barcelona valiente’, el tema escollit per posar ritme de rumba a la cursa electoral. Quan ha sonat la cançó de la campanya, la candidata, Eva Parera, i altres membres de la formació s’han animat a ballar el tema, coronat amb uns càntics d'”alcaldessa” adreçats a la número 1 de la llista.


Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?