La candidata de Ciutadans per a les eleccions municipals del 2023 a Barcelona, Anna Grau, ha assegurat que el pròxim 28 de maig la seva formació serà clau per canviar el govern a Barcelona. “Farem fora Colau, així de simple”. Ciutadans ha escollit la seva seu, a la ronda de Sant Pau, per donar el tret de sortida a la campanya electoral.

Grau ha afirmat que el 2006 Ciutadans va néixer amb l’objectiu “d’aspirar a tot” i que Barcelona continua sent la seva meta. Assegura que “Ciutadans existeix, resisteix i hi insisteix“. El president de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, ha acompanyat la candidata en l’inici de campanya.

Crida al vot indecís

La candidata de Ciutadans s’ha adreçat a totes les persones indecises i a aquelles que “no han votat mai Ciutadans”. “Ara és el moment”, ha dit. Ha afirmat també que “Barcelona és una empresa que ha fet suspensió de pagaments i nosaltres la tornarem a sanejar, la tornarem a reflotar”.

A banda d’aquest començament de campanya, el partit taronja també ha volgut mantenir l’acte tradicional de l’enganxada del cartell electoral a la mitjanit a l’exterior de la seu, davant del Mercat de Sant Antoni. El cartell de Cs mostra Anna Grau seminua amb el lema de campanya “Allibera’t”. Es tracta d’una imatge que recorda la fotografia d’Albert Rivera al cartell despullat en les primeres eleccions que es va presentar Ciutadans, les autonòmiques del 2006.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?