debat betevé hashtag

A betevé farem servir el “hashtag” #DebatBarcelona a les xarxes socials per aglutinar tot el contingut, vídeos i declaracions que es produeixin durant ‘El debat de Barcelona’ per les eleccions municipals 2023 a Barcelona. La trobada serà amb els set candidats del 28-M amb representació actualment a l’Ajuntament. Amb aquesta etiqueta, els usuaris de les xarxes socials podran trobar fàcilment l’evolució i les intervencions del debat electoral que tindrà lloc a betevé dilluns, 15 de maig, a partir de les 21.45 h.

El #DebatBarcelona també servirà per explicar tot el que passi prèviament al debat. betevé emetrà un programa especial a partir de les 20 h i aquesta etiqueta recollirà, per exemple, les arribades dels candidats a les instal·lacions de la televisió pública, així com les primeres declaracions. També serà possible veure el plató on, minuts després, es desenvoluparà l’acció entre Ernest Maragall (ERC), Ada Colau (BComú), Jaume Collboni (PSC), Xavier Trias (TriasxBCN), Anna Grau (Cs), Daniel Sirera (PP) i Eva Parera (Valents).

El #DebatBarcelona a Twitter

Un cop comenci el debat, el seguiment, sobretot a Twitter, recollirà les intervencions que faran els alcaldables al llarg dels sis blocs que tindrà el programa. En cada tema de ciutat, cada candidat tindrà un temps marcat i la resta hi podrà intervenir. També disposaran d’un minut d’or.

A partir de mitjanit i un cop acabi el debat, serà el torn de l’anàlisi amb politòlegs, comunicadors i experts convidats. L’etiqueta també tindrà presència en altres xarxes del ‘btvnotícies’ com Instagram, Facebook i TikTok, en què recollirem picabaralles i els millors moments de la trobada.

Durant la campanya, a betevé seguirem l’actualitat amb l’etiqueta #Municipals2023betevé, que es va estrenar el mes de gener del 2023.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?