El candidat del PSC a les eleccions municipals del 28-M, Jaume Collboni, ha promès aquest dilluns en un acte de campanya al districte de l’Eixample revocar la reforma de la ronda de Sant Antoni que els comuns van impulsar “unilateralment” durant el darrer mandat. Collboni vol recuperar la proposta acordada el 2018 amb els veïns, “que permet el pas del transport públic, que és accessible per a veïns i comerciants i no és una barrera”. De fet, assegura que si és alcalde buscarà el consens amb el veïnat en els primers 100 dies de mandat.

Guanyar verd “sense tocar els nassos”

Collboni també ha defensat la proposta del seu partit per recuperar 30 interiors d’illa com “una manera constructiva de guanyar verd al centre sense violentar l’estructura de l’Eixample i sense tocar els nassos a la gent”. És una mesura, ha afegit, que va en contra “d’imposar una visió unilateral i minoritària de l’Eixample”. “L’Eixample som tots i és de tots!”, ha exclamat.

El candidat socialista ha estat acompanyat del primer secretari del partit, Salvador Illa, que està tenint molta presència en campanya, l’exalcalde Joan Clos i l’exministra de Sanitat, Leire Pajín.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?