El candidat del PSC, Jaume Collboni, ha tancat la campanya de les eleccions municipals del 28-M llençant un missatge als indecisos que encara no tinguin clar a qui votar aquest diumenge. Els ha demanat “que la decepció amb Colau no els porti a l’abstenció” i que, si volen un canvi, “que es converteixi en esperança a la ciutat” optin per l’opció socialista. “Ni Trias, ni Colau, ara toca PSC. Toca un nou alcalde per obrir una nova etapa a Barcelona!”, ha exclamat Collboni.

En un Pavelló de la Vall d’Hebron ple amb 4.000 persones, Collboni ha estat acompanyat de la plana major del PSOE, amb el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, al capdavant. Sánchez ha llançat un encàrrec a Collboni: “A partir de diumenge, a governar” i ha explicat que amb ell, Salvador Illa i Jaume Collboni, “el tres en ratlla”, construiran “una Catalunya i una Espanya de progrés i convivència”.

A l’acte final de campanya també hi ha assistit l’expresident del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, el primer secretari del PSC, Salvador Illa, i tres exalcaldes socialistes, Narcís Serra, Joan Clos i Jordi Hereu —tot i que no hi han intervingut. Precisament, Collboni ha assegurat que està “orgullós de la història del PSC i dels seus dirigents”. I ho ha contrastat amb el fet que “Trias amagui l’estelada i enganyi els moderats i els independentistes quan afirma que no és de Junts”.

“Collboni, té nom d’alcalde”

L’expresident del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha demanat el vot per a Collboni, “un home compromès, serè, capaç, innovador i que té nom d’alcalde”. També s’ha adreçat als exalcaldes socialistes presents a l’acte final, Narcís Serra, Joan Clos i Jordi Hereu, que, assegura, “van construir la millor Barcelona de la història, liderada pel Partit Socialista dels catalans”.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?