El candidat del PSC a les eleccions municipals del 2023 a Barcelona, Jaume Collboni, ha demanat un últim esforç a la militància socialista durant el darrer matí de la campanya electoral. Des d’un acte al Bon Pastor (al districte de Sant Andreu), el cap de llista del PSC ha fet “una crida a la mobilització massiva” de cara a diumenge perquè “ningú es quedi a casa” i aconseguir l’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona.

Estem a punt de guanyar les eleccions i a un pas de tenir un nou alcalde socialista. Ho tenim a tocar!”
Jaume Collboni, candidat del PSC a l’alcaldia

Ara bé, tot i recordar que “ho tenim a tocar”, Collboni ha admès que “encara no hi ha res decidit” i, per això, ha demanat el vot “a tota la gent d’esquerres, progressista i que vol obrir una nova etapa” a la ciutat. En aquest sentit, el socialista ha demanat a militars i simpatitzants un “nou esforç de mobilització” perquè “parlin amb veïns, familiars i coneguts perquè diumenge ningú es quedi a casa”.

Jaume Collboni farà el tancament de la campanya electoral aquest divendres al vespre amb un míting que es preveu massiu al pavelló esportiu de la Vall d’Hebron, acompanyat del president espanyol, Pedro Sánchez, de l’expresident José Luis Rodríguez Zapatero i d’exalcaldes socialistes de Barcelona: Narcís Serra, Joan Clos i Jordi Hereu. També hi haurà altres candidats a l’alcaldia de la regió metropolitana.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?