Eva Parera ha tornat a donar suport als empresaris, en aquest cas de bars, restaurants i locals d’oci nocturn. “Barcelona és una ciutat de terrasses, de copes i de vida als carrers i locals”, ha descrit la cap de llista de Valents. Per això, demana que es consolidin les terrasses que es van ampliar durant la covid i s’ampliï la rebaixa de la taxa que en paguen.

Parera també es compromet a unificar els horaris de tancament de les terrasses, en cas de ser escollida alcaldessa o formar part del govern municipal. L’alcaldable de Valents ha dit que no pot ser que les terrasses tinguin horari diferents “en funció del carrer on es troben” i creu que de diumenge a dijous han de tancar a la mitjanit mentre que divendres, dissabte i nits prèvies a festiu, a la una de la matinada.

Eliminaran els sonòmetres de les zones d’oci nocturn

Des de Valents també proposen eliminar els sonòmetres instal·lats en les zones d’oci nocturn de Barcelona. Consideren que “no serveixen de res” i criminalitzen el sector. La candidata ha declarat que “l’oci nocturn no és el responsable del que passa al carrer, ho és l’Ajuntament” i el que s’ha de permetre és “més oferta lúdica”. Eva Parera ha enviat un missatge clar als restauradors: “Confiem en vosaltres, s’ha acabat la persecució, s’ha acabat l’estigmatització, podeu comptar amb Valents per tirar endavant els vostres negocis i que s’obrin més si cal”.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?