(Redacció i ACN) La candidata de Ciutadans a les eleccions municipals, Anna Grau, ha posat el punt final de la campanya eleccions municipals 2023 al bar Decode de l’Eixample, des d’on ha demanat el vot per a la seva formació. “Hi som i continuarem sent-hi”, ha assegurat l’alcaldable, que ha defensat que “Ciutadans existeix, resisteix i insisteix li pesi a qui li pesi”, ha dit. Grau ha fet una crida al vot de la “gent pragmàtica” i “decebuda amb la política” per les eleccions del pròxim diumenge, que ha acabat la seva intervenció animant a la participació: “Ho aconseguirem!”.

Grau, ha estat acompanyada novament pel president del partit al Parlament, Carlos Carrizosa, que s’ha dirigit als seus votants assegurant que el futur de la formació taronja “depèn únicament de nosaltres” i ha afirmat que si “creiem en nosaltres, seguirem sent el partit de la ciutadania”.

Tot i que no ha estat present a l’acte final de campanya, aquest dijous Grau ha tingut el suport d’Inés Arrimadas, la portaveu de la formació al Congrés qui ha demanat el vot “constitucionalista” el 28-M.

Denuncien que candidats han rebut ofertes per canviar-se de partit

En l’acte de tancament de campanya, Carlos Carrizosa, ha denunciat que candidats del seu partit de diversos municipis han rebut “trucades insistents” durant la campanya electoral per passar-se a altres formacions. Segons Carrizosa, en alguns casos els han ofert diners i càrrecs.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?