El candidat del PSC a les eleccions municipals del 2023 a Barcelona, Jaume Collboni, ha fet una crida als votants moderats des de Sarrià – Sant Gervasi en un acte a la residència d’estudiants Liv. Davant de centenars de simpatitzants, el socialista ha dit “molt clarament” que la seva candidatura és l’única que representa “un canvi segur, amb oportunitats de futur i que no vol tornar enrere”. El d’aquest dimecres a la tarda ha estat el segon acte de la campanya electoral que el PSC ha fet des d’aquest districte, on els socialistes no han guanyat mai.

El votant moderat és aquell que vol que la ciutat funcioni bé. I, quan ha governat el PSC, la ciutat ha funcionat bé”
Jaume Collboni, candidat del PSC a l’alcaldia

Collboni ha estat acompanyat del primer secretari del PSC, Salvador Illa, i del ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta. El ministre s’ha vantat de l’acció que han fet fins ara els socialistes al Govern espanyol i ha advertit que el 28-M caldrà triar entre dues opcions: “O segueix Ada Colau, o hi ha un canvi d’esquerres amb Jaume Collboni”. Davant d’aquesta disjuntiva, Iceta ha fet una apel·lació al vot útil.

Hi ha un vot intel·ligent que no necessita que Santa Llúcia li doni més perspectiva per veure que aquest vot implica concentrar tots els esforços en el Jaume”
Miquel Iceta, ministre de Cultura i Esports

Durant l’acte a la residència Liv, de Sant Gervasi – Galvany, els socialistes han tornat a marcar distàncies amb Xavier Trias (candidat de TriasxBCN), i, de fet, Collboni l’ha titllat de radical per la seva vinculació amb Laura Borràs i Carles Puigdemont, de Junts per Catalunya.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?