Xavier Trias ha fet una crida als votants que volen un canvi al govern municipal, per aconseguir una majoria àmplia. El candidat de Trias per Barcelona ha avisat: “Ai, com no ens mobilitzem…”, i ha recordat que “necessitem molts vots”. També ha alertat sobre què pot passar si no acaba obtenint prou suports: “Es vota un dia, però el càstig dura quatre anys”.

El candidat de Trias per Barcelona a les eleccions municipals del 2023 ho ha dit en l’acte amb més públic de la campanya al districte de Sarrià – Sant Gervasi, un feu tradicionalment convergent i que Trias vol recuperar. Això després que Junts el perdés en les eleccions del 2019, quan va quedar per darrere de Manuel Valls, que es va presentar amb Ciutadans. Trias també ha volgut recordar que en aquestes eleccions només hi ha dos models enfrontats: “El model Trias i el model Colau”.

Trias a Maragall, sobre Colau: “Et tornarà a fer una mala passada”

L’exalcalde ha criticat el candidat d’Esquerra. Ha acusat Ernest Maragall d’estar “despistat” perquè “encara no s’ha assabentat del que li van fer”, en referència a quan va perdre l’alcaldia —tot i guanyar els comicis— amb el pacte de Colau, el PSC i els vots de Manuel Valls. Ha advertit el republicà que Colau “et tornarà a fer una jugada” i li ha preguntat: “Però que encara no te n’has assabentat?“.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?