La candidata de Valents a l’acaldia, Eva Parera, ha denunciat des del Poblenou, que en aquest barri hi ha 22 solars municipals sense ús. Parera proposa construir-hi habitatge i arribar a acords amb les constructores “com l’única manera de controlar i regular el preu dels lloguers”.

L’alcaldable de Valents vol posar fi a “l’intervencionisme de l’Ajuntament” i obre els braços a les constructores i promotores: “Aquí hi sou benvingudes, us necessitem i tenim solars perquè hi construïu”, afirma Parera. També considera que “l’ocupació fa que els propietaris tinguin por de llogar els pisos i, per això, els treuen del mercat i provoquen que el preu dels lloguers pugin”.

L’alcaldable de Valents a les eleccions municipals del 2023 a Barcelona també ha etzibat que “Colau és la principal especuladora de Barcelona” perquè no deixa construir a la ciutat. Assenyala que el govern d’Ada Colau té normes “que s’han de suprimir”, com la reserva del 30 % d’habitatge públic, la regulació del preu dels lloguers o el dret al tanteig i retracte.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?