Gent passejant amb mascareta per la Rambla durant el Nadal

Barcelona encendrà els llums de Nadal 2022 el dijous 24 de novembre pels volts de les 18.30 h. Ho farà amb un acte des de Nou Barris, tal com va avançar betevé al juliol. Tot i que encara no se’n sap la ubicació concreta, el regidor del districte, Xavier Marcé, va explicar a principis d’estiu que l’acte “anirà acompanyat de l’espectacle oportú”, malgrat que es desconeix a quina companyia se li ha encarregat.

La data d’encesa dels llums de Nadal de Barcelona 2022 s’ha sabut el mateix dia que betevé ha revelat que l’enllumenat s’apagarà una hora abans aquestes festes, arran de la crisi energètica per la guerra a Ucraïna. En concret, els llums s’apagaran a les 22 h de diumenge a dijous i a les 23 h els divendres i dissabte, de forma general. Nits especials com la del 31 de desembre i el 5 de gener, els llums estaran encesos fins a la 1 h de la matinada. El 24 de novembre (dia de l’encesa), s’apagaran a les 12 de la nit.

On s’ha fet l’encesa els últims anys?

Quan l’Ajuntament de Barcelona presenti oficialment l’encesa de llums del Nadal 2022 també explicarà quines altres activitats nadalenques acollirà la ciutat. Si res no canvia, també es detallarà com serà el pessebre d’enguany i tot fa pensar que el consistori podria repetir algunes iniciatives dels últims anys, com una nadala de ciutat.