encesa llums nadal Barcelona 2021

L’encesa dels llums de Nadal 2021 a Barcelona s’ha fet aquest dimecres, 24 de novembre. L’acte d’encesa ha donat la benvinguda a Nadal a la ciutat des de la plaça de Catalunya, que s’ha convertit en l’escenari de l’espectacle ‘Ombrana’. Enguany, alguns carrers emblemàtics de la ciutat com ara la Gran Via, la plaça de Catalunya o el carrer d’Aragó han estrenat il·luminació nadalenca.

‘Ombrana’, l’espectacle de l’encesa de llums

Barcelona ha donat la benvinguda a Nadal amb ‘Ombrana’, un espectacle de circ i música que ha aplegat més d’una vintena d’artistes, produït per la companyia internacional de teatre Ponten Pie, sota la direcció artística de Sergi Ots.

Inspirada en una història real, ‘Ombrana’ ofereix una representació escènica sobre l’experiència vital i emocional d’una dona que va arribar a una ciutat provinent d’un entorn rural i va veure per primera vegada la llum artificial de nit. La història la representa una nena que arriba a Barcelona i que mai no havia vist un fanal en l’obscuritat, un viatge de descobriment de la llum i la ciutat.

L’Ajuntament de Barcelona subvenciona el 75 % de la il·luminació

L’Ajuntament de Barcelona finança el 75 % de la il·luminació nadalenca per segon any consecutiu. Amb aquesta inversió, el consistori vol donar suport al comerç de proximitat i contribuir a la seva recuperació econòmica després de la pandèmia.

Més informació del Nadal 2021