encesa llums nadal 2020 a barcelona directe betevé

L’acte de l’encesa dels llums de Nadal 2020 (en directe) a Barcelona il·luminarà la ciutat des de la plaça Comercial, a El Born Centre de Cultura i Memòria. L’encesa dels llums es farà el dijous 26 de novembre a les 18 h. Com és habitual, l’encesa de l’enllumenat es podrà seguir en directe per betevé a partir d’aquesta hora. Finalment hi haurà públic, 400 persones, assegudes i separades, com marca la normativa.

Sol Picó dirigirà l’espectacle

Sol Picó és l’encarregada de dirigir l’encesa de llums de Nadal 2020. Ho farà amb l’espectacle titulat ‘Covinal’, que il·luminarà la ciutat en format d’homenatge a tots els barcelonins i apel·lant a l’esperança i a la celebració continguda de les festes nadalenques, respectant les mesures i restriccions per contenir la covid i frenar la corba i l’afectació de la pandèmia.

Hi veurem vuit ballarins, que representaran els diferents membres d’una família (dos nens, dos adolescents, dos adults i dos avis) i duran mascaretes. Els músics tocaran des de diferents plataformes amb la intenció de simbolitzar els balcons i terrasses de Barcelona, que han estat i són encara protagonistes del confinament. L’espectacle vol fer reflexionar sobre les diferents emocions viscudes durant la pandèmia.

més informació del Nadal 2020 a Barcelona