Un dels senyals que posa en marxa el compte enrere per a les festes de Nadal és la instal·lació dels llums de Nadal. Aquest dissabte ja se’n poden veure els primers indicis al passeig de Gràcia, on s’han començat a col·locar els cables des d’on penjarà l’enllumenat. Enguany, aquest carrer comercial emblemàtic estrena un disseny nou que agafa el relleu de les papallones que han il·luminat les nits de les festes durant tres anys.

Incògnita sobre el disseny nou

De moment, no se sap com serà l’enllumenat que el passeig estrena aquest Nadal. Per ara, només és visible l’estructura on es fixaran els llums i, per tant, encara no s’ha desvelat cap detall del disseny. En tot cas, tal com va explicar el president de l’Associació d’Amics del passeig de Gràcia, Lluís Sans, és una proposta que “sorprendrà a tothom”.

De fet, confien repetir l’èxit de les papallones que han brillat durant els darrers anys i que “molta gent considerava el millor enllumenat de Barcelona“, en paraules del mateix Sans. Per aquest motiu, l’associació ha volgut fer un pas endavant i sorprendre amb “una proposta més potent”.

comencen a instal·lar llum de passeig de Gràcia

Una sorpresa coincidint amb els 200 anys

Els comerciants estrenaran enllumenat coincidint amb els 200 anys de la col·locació de la primera pedra del carrer, el 25 de setembre del 1822.