Els llums de Nadal de la ciutat s’encendran del 27 de novembre al 6 de gener cada dia a les 18 h. Divendres i dissabtes s’encendran fins la 1 h. Les nits del 24, 25 i 31 de desembre i del 5 de gener, els llums s’apagaran a les 2 h.

L’Ajuntament havia anunciat inicialment que l’encesa de l’enllumenat es faria l’1 de desembre amb l’objectiu de reduir la despesa energètica. Aquesta decisió va encendre les queixes dels comerciants, que van criticar que el consistori no els hagués tingut en compte. Finalment, es va decidir fer-ho aquest divendres, dia 27.

Afectacions de trànsit

El passeig de Maragall quedarà tallat des de les 10 h de dijous, 26, a l’altura del carrer de Cubelles per poder-hi fer el muntatge de l’escenari, i restarà així fins a la 1 h de la nit de divendres a dissabte. El pas dels vehicles que circulin en sentit muntanya es desviarà per Ramon Albó i no es podrà girar a la dreta des de l’avinguda de Borbó ni a la dreta des del carrer de Varsòvia. Es permetrà la sortida de Mascaró en sentit mar i Cubelles en sentit muntanya quan no coincideixi amb l’acte de divendres o l’assaig de dijous.