llums nadal 2021 Barcelona
Llums de Nadal 2021 al carrer d'Aragó

Els llums de Nadal a Barcelona 2021 ja són visibles a diversos trams de carrers i places de la ciutat. Per primera vegada, s’ha enllumenat la ronda de Sant Pere, entre la plaça d’Urquinaona i el passeig de Sant Joan. També s’ha renovat la il·luminació de la Gran Via de les Corts Catalanes, la plaça de Catalunya i el carrer d’Aragó. Tots tres punts de Barcelona donen la benvinguda a Nadal amb uns llums d’estil similar creats per l’estudi Antoni Arola. L’encesa de llums va fer-se el 24 de novembre.

Horari dels llums de Nadal del 2021

La il·luminació nadalenca a Barcelona aquest 2021 s’ha encès dimecres, 24 de novembre, i es podrà veure fins al 6 de gener. L’horari dels llums de Nadal és de les 17.30 h a les 23 h, però els divendres i dissabtes s’allarga fins a la mitjanit. La nit de Cap d’Any i la de Reis, els llums es mantindran encesos fins a les 2 h.

Llums de Nadal 2021 a la Gran Via
Llums de Nadal del 2021 a la Gran Via

Encesa dels llums de Nadal a Barcelona

L’encesa dels llums de Nadal a Barcelona s’ha fet dimecres, 24 de novembre, a les 20 h. L’escenari escollit per a l’encesa ha estat la plaça de Catalunya, que ha estrenat il·luminació amb un cercle de rajos de sol que s’encenen i s’apaguen simulant un batec.

La benvinguda a Nadal a Barcelona s’ha donat amb l’espectacle ‘Ombrana’, un xou de circ i música amb més d’una vintena d’artistes de la companyia internacional de teatre Ponten Pie, sota la direcció artística de Sergi Ots. La història la representa una nena que arriba a Barcelona i que mai no havia vist un fanal en l’obscuritat, un viatge de descobriment de la llum i la ciutat.

La plaça de Catalunya, la Gran Via i Aragó estrenen enllumenat

La plaça de Catalunya, la Gran Via i el carrer d’Aragó estrenen dissenys per als llums de Nadal de Barcelona el 2021. El batec es representa a la plaça de Catalunya, mentre que a la Gran Via hi ha làmpades noves que substitueixen el “fum, fum, fum” o “muac, muac, muac” i al carrer d’Aragó veiem estels que varien depenent de la perspectiva.

llums nadal barcelona 2021
Llums de Nadal del 2021 a la plaça de Catalunya

Més informació del Nadal 2021