llums nadal Barcelona 2020

Compte enrere per encendre els llums de Nadal a Barcelona aquest 2020!

Barcelona estrenarà aquest 2020 llums de Nadal a diversos trams de carrers i places de la ciutat. Per primera vegada, la plaça de Catalunya tindrà enllumenat i envoltarà les activitats nadalenques que es facin al centre de la plaça. També estrenarà il·luminació el carrer de Balmes, després de molts anys sense tenir llums per aquesta època. La quarantena de mercats municipals també disposaran de llums, per primera vegada, per potenciar el comerç de proximitat. Alguns dels carrers que veuran renovats els llums seran la Gran Via de les Corts Catalanes i l’avinguda del Paral·lel.

Horari dels llums de Nadal 2020, en funció del toc de queda

Els llums de Nadal de Barcelona aquest 2020 s’encendran del 26 de novembre al 7 de gener. Il·luminaran la ciutat a partir de les 17.30 h, però encara se’n desconeix l’hora d’apagada, ja que dependrà de si encara hi ha vigent el toc de queda a Catalunya o no. L’any passat s’apagaven entre les 23 i les 2 h, segons el dia de la setmana, un horari que va més enllà de l’hora que estableix el toc de queda actual.

*Actualitzarem aquesta informació quan hi hagi més detalls.

llums balmes

Encesa de llums a Barcelona, amb Sol Picó

El tradicional acte de l’encesa dels llums de Nadal de Barcelona es farà aquest 2020 a la plaça Comercial, davant d’El Born Centre de Cultura i Memòria. Es farà el dijous 26 de novembre a les 18 h. Sol Picó, amb l’espectacle titulat ‘Covinal per Sol Picó’, il·luminarà la ciutat per celebrar les festes nadalenques. L’espectacle és un homenatge a tots els barcelonins i vol ser una crida a l’esperança i a la celebració, però continguda, tenint en compte la situació i afectació de la covid-19 a Barcelona.

Sol Picó dirigirà l’espectacle, que comptarà amb vuit ballarins, que representaran els diferents membres d’una família (dos nens, dos adolescents, dos adults i dos avis) i duran mascaretes. Els músics tocaran des de diferents plataformes amb la intenció de simbolitzar els balcons i terrasses de Barcelona, que han estat i són encara protagonistes del confinament. L’espectacle vol fer reflexionar sobre les diferents emocions viscudes durant la pandèmia.

L’acte d’encesa es podrà veure en directe per betevé i, si la situació sanitària ho permet, també admetrà públic a la plaça Comercial.

més informació del Nadal 2020 a Barcelona