encesa llums nadal 2022
encesa llums nadal 2022

Els llums de Nadal a Barcelona 2022 s’han encès aquest 24 de novembre després de l’espectacle d’inauguració que s’ha fet a la plaça Major de Nou Barris. La ciutat té quatre quilòmetres més d’il·luminació nadalenca, amb la novetat que s’ha reforçat l’enllumenat de carrers i places afectats per obres de llarga durada. És el cas, per exemple, de les vies adjacents a la via Laietana, que es troba en ple procés de transformació.

A continuació et detallem l’horari dels llums de Nadal a Barcelona aquest 2022 i on pots veure’ls per passar un Bon Nadal 2022 sota la il·luminació nadalenca! Serà l’avantsala abans no es posin en marxa diverses activitats a la ciutat, com les pistes de gel o els trenets de Nadal!

Així ha estat l’encesa dels llums de Nadal 2022 a Barcelona | VÍDEO
Mira l’acte d’encesa dels llums de Nadal

Horari dels llums de Nadal a Barcelona el 2022

L’encesa dels llums de Nadal a Barcelona ha estat aquest dijous, 24 de novembre, amb un acte que ha començat pocs minuts després de les 18.00 h a Nou Barris i s’ha pogut seguir en directe a betevé. A partir de les 18.35 h és quan s’ha procedit a la il·luminació oficial del Nadal, que quedarà encesa fins al 6 de gener inclòs. Això sí, els horaris variaran en funció dels dies.

Et detallem l’horari dels llums de Nadal el 2022 i el 2023:

  • de diumenge a dijous, de 17.30 a 22 hores
  • divendres i dissabtes, de 17.30 a 23 hores

Hi ha dies concrets que els llums de Nadal tindran uns horaris específics:

  • 24 de novembre, de 18.30 a 0 hores
  • 31 de desembre i 5 de gener (dies extraordinaris), de 17.30 a 1 hores
Nadal 2022 a Barcelona: Què fer? Agenda d’activitats per gaudir de les festes!
Aquí trobaràs moltes activitats que es fan per celebrar Nadal a Barcelona! T’hi apuntes?
Llums de Nadal 2021 a la Gran Via
Llums de Nadal a la Gran Via

On veure els llums de Nadal a Barcelona?

A banda dels carrers que el 2021 van tenir llums de Nadal i de les vies que aleshores es van estrenar (com la ronda de Sant Pere), enguany hi ha quatre quilòmetres més d’enllumenat al centre de Barcelona, en un tram comprès entre el carrer de Balmes, la ronda de Sant Pere, el carrer d’Aragó i la Gran Via.

Gairebé tots els llums de Nadal de Barcelona ja estan instal·lats, així que si no els veus al teu carrer vol dir que enguany no s’il·luminarà. Això sí, hi ha dos barris de Barcelona que hauran d’esperar: al Carmel i la Teixonera no han arribat a temps a l’encesa d’aquest dijous, 24 de novembre.

Trenets de Nadal a Barcelona aquest 2022: tots els trens de barri per les festes | MAPA
llums nadal barcelona 2021
Llums de Nadal a la plaça de Catalunya

Notícies del Nadal 2022