encesa llums nadal 2023

Els llums de Nadal a Barcelona 2023 es van encendre el 23 de novembre des del passeig de Gràcia per celebrar els 200 anys de la via. L’acte d’encesa va fer-se un dia abans del Black Friday i va donar el tret de sortida a la campanya de Nadal.

A continuació et detallem l’horari dels llums de Nadal a Barcelona aquest 2023 i on pots veure’ls per passar un Bon Nadal sota la il·luminació nadalenca! Ja t’avancem que fins al 15 de desembre l’horari serà el mateix que el 2022, però que a partir d’aquest dia l’enllumenat s’il·luminarà una hora més cada dia!

Horari dels llums de Nadal a Barcelona el 2022

L’encesa dels llums de Nadal a Barcelona va fer-se el dijous 23 de novembre a les 18 h des del passeig de Gràcia amb el carrer de casp. L’acte va anar acompanyat d’un espectacle inaugural que també vaencendre els llums de tots els trams de carrers il·luminats que hi ha a la ciutat.

Pel que fa als horaris dels llums de Nadal 2023, seran els mateixos que el 2022:

  • de diumenge a dijous, de 17.30 a 22 hores
  • divendres i dissabtes, de 17.30 a 23 hores

Dies concrets que els llums de Nadal tenen uns horaris específics:

  • 31 de desembre i 5 de gener (dies extraordinaris), de 17.30 a 1 hores

Nou horari dels llums a partir del 15 de desembre

Però, a partir del 15 de desembre, l’enllumenat de Nadal amplia l’horari:

  • de diumenge a dijous, de 17.30 a 23 hores
  • divendres i dissabtes, de 17.30 a 0 h
Llums de Nadal 2021 a la Gran Via
Llums de Nadal a la Gran Via

On veure els llums de Nadal a Barcelona?

Barcelona comença a preparar-se per celebrar les festes de Nadal amb la instal·lació dels llums. Entre les novetats d’aquest 2023 hi ha el passeig de Sant Joan, que té il·luminació nadalenca per primera vegada, i que estarà inspirada en el manga. Aquest passeig se suma a les vies il·luminades aquests últims anys a Barcelona com la via Laietana, la plaça d’Urquinaona, Balmes, plaça de Catalunya, el carrer d’Aragó, la Gran Via i el Paral·lel. A més, en aquesta edició també es tornen a il·luminar aquells carrers afectats per obres de llarga durada per ajudar al teixit comercial, i també es decoren les façanes exteriors dels mercats municipals.

En l’edició del 2022, hi van haver quatre quilòmetres més d’enllumenat al centre de Barcelona, en un tram comprès entre el carrer de Balmes, la ronda de Sant Pere, el carrer d’Aragó i la Gran Via.

llums nadal barcelona 2021
Llums de Nadal a la plaça de Catalunya

Què vols saber del Nadal 2023?