L’encesa de llums de Nadal 2018 a Barcelona ha donat el tret de sortida a les festes i la campanya nadalenca. S’ha fet aquest dijous a les 19 h del vespre a la cruïlla dels carrers de Guipúscoa amb Julián Besteiro, al barri de Sant Martí de Provençals.

Aquest any, com a novetat, l’encesa ha coincidit amb la Shopping Night 2018 a Barcelona. L’Ajuntament té el propòsit que, fer coincidir aquestes dues cites, permeti dinamitzar el comerç i recuperar l’esperit festiu a tots els barris de Barcelona. Aquest dimecres s’ha fet un assaig de l’encesa per garantir-ne l’èxit i aquestes en són les primeres imatges, amb El senyor Hivern, un titella gegant de quatre metres com a protagonista.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Més activitats del Nadal 2018 a Barcelona” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/cultura/nadal-2018-barcelona-activitats/|||” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Com ha estat l’encesa de llums 2018?

Un espectacle de llum i so ha donat el tret de sortida a l’encesa de llums minuts després de les set de la tarda. El Mag Lari ha presentat el protagonista més esperat de la tarda, el Senyor Hivern, que ha avançat pel carrer envoltat de centenars de persones que s’han acostat a veure’l. Un cop ha arribat a l’escenari, el Senyor Hivern ha entregat a l’alcaldessa, Ada Colau, el Gran Llibre de les Petites Coses. Llavors ha arribat el moment més esperat de la tarda: un cop s’ha obert un altre exemplar de grans dimensions del Gran Llibre de les Petites Coses, s’han il·luminat tots els carrers de la ciutat donant llum verda a l’agenda d’activitats.

Mira l’espectacle íntegre de l’encesa de llums de Nadal.

Els llums del Nadal 2018 a Barcelona: Quan estaran encesos?

Els llums de Nadal a Barcelona s’encendran cada dia des del 22 de novembre i fins al 6 de gener. Consulta els horaris aquí.

La Diagonal no s’encendrà amb la resta de carrers

L’avinguda Diagonal no se sumarà a l’encesa de llums de la ciutat aquest dijous. La il·luminació nadalenca d’aquesta via de la ciutat es posposa una setmana pel poc interès que hi ha posat l’Ajuntament, segons els comerciants.