Fira de Barcelona

Salut ha anunciat que el proper dilluns, 26 d’abril, començarà una prova pilot a la Fira de Barcelona com a futur espai de vacunació massiva. Segons ha explicat el ecretari general de Salut Pública, Marc Ramentol, es farà una crida a més de 1.000 persones per comprovar que els circuits que s’han programat funcionin correctament.

Sis grans espais de vacunació a tot el territori

Salut avisa que això no vol dir que la Fira de Barcelona ja estigui oberta a partir de la setmana vinent com a punt de vacunació massiva, sinó que és l’espai que s’ha triat per provar “que tot funcioni bé”. De fet, el govern va anunciar fa unes setmanes que es posarien en marxa sis grans espais de vacunació distribuïts a les quatre demarcacions catalanes. A banda dels punts de vacunació massiva, com la Fira de Barcelona, també es va avançar que se n’inclourien d’altres per atreure a la població, com el Camp Nou.

El departament es prepara per incrementar la vacunació a grans espais, coincidint amb la previsió d’arribada de més dosis de les vacunes les properes setmanes.