canvis fira Montjuïc
fris 'Barcelona'
vaga infermeria
vaga 14 desembre
passeig Gràcia
què fer Nadal
tdt
Documental
ràdio
Només èxits!
Inicia sessió
Registra’t
Heu perdut la contrasenya?
11 de desembre de 2023
política
Barcelona convocarà quatre concursos internacionals d’arquitectura per remodelar la fira de Montjuïc
10 de desembre de 2023
cultura
El Saló del Manga 2023 tanca una edició rècord amb 165.000 visitants
8 de desembre de 2023
economia
Hoffman (MWC): “Esperem quedar-nos per sempre a Barcelona, però no ho donin per fet”
7 de desembre de 2023
El Manga Barcelona 2023 obre portes amb les entrades pràcticament exhaurides
Agenda de Barcelona
Manga Barcelona 2023: Dates, entrades i programa del saló a la Fira de la Gran Via
5 de desembre de 2023
fires i congressos
Així serà el Hall 0, el nou pavelló firal de Gran Via: colossal i amb una passarel·la elevada
4 de desembre de 2023
Es posa la primera pedra del nou pavelló per ampliar el recinte firal de Gran Via
29 de novembre de 2023
El Festival de la Infància estrenarà un ampli espai de 2.800 m² per a nens de fins a 4 anys
28 de novembre de 2023
El Manga Barcelona 2023 creix en espais i activitats i espera superar els 163.000 visitants
14 de novembre de 2023
municipal
Les entitats podran fer ús del Pavelló Italià durant un any mentre no s’enderroqui
8 de novembre de 2023
gastronomia
El Fòrum Gastronòmic 2023 bat rècord de participació amb 18.500 professionals
El millor panettone, el cafè d’especialitat i un gelat de pernil ibèric, al Fòrum Gastronòmic
Últim dia de Fòrum Gastronòmic amb una gran afluència de públic | VÍDEO
7 de novembre de 2023
La Boqueria, Premi Josep Mercader 2023 en la categoria de comerç al Fòrum Gastronòmic de Barcelona
Barcelona mostra els últims avenços tecnològics a la ciutat a l’Smart City Expo World Congress
Premis InnoFòrum: oli Torclum, cervesa de castanya i xurro de moniato
Segon dia del Fòrum Gastronòmic, aparador de productes amb premi | VÍDEO
6 de novembre de 2023
Mar Ibáñez, del restaurant Hisop, premi a les millors postres creatives 2023
Fòrum Gastronòmic 2023 a Barcelona: Arrenca el saló amb les últimes tendències | VÍDEO
Croquetes de panettone, wagyussada i 3D aplicat a la pastisseria, novetats del Fòrum Gastronòmic