Quatre persones, membres d’una mateixa família, han mort en un incendi a Barcelona, en un local del número 20 de la plaça de Tetuan. Les víctimes són el pare, de nacionalitat pakistanesa, la mare, romanesa, i els dos fills, que eren menors d’edat (un bebè de menys d’un any i un altre de tres anys). El SEM també ha atès quatre persones, que han resultat ferides per inhalació de fum. Dues d’elles han estat traslladades a l’Hospital de Sant Pau i les altres dues, a l’Hospital del Mar, en estat menys greu.

Hem seguit en directe l’última hora de l’incendi a Barcelona. Recupera a continuació, el minut a minut.

Totes les notícies sobre l’incendi a la plaça de Tetuan:

21:50
   

Fins aquí el seguiment en directe de l’incendi de Tetuan i totes les reaccions. Gràcies per seguir-nos.

21:18
   

250 persones han participat en la manifestació 

Segons xifres de la Guàrdia Urbana de Barcelona, 250 persones han participat en la manifestació contra l’incendi a la plaça de Tetuan. La protesta ha baixat pel passeig de Sant Joan fins a la plaça de Sant Jaume.

20:40
   

El sindicat d’habitatge marxa de la plaça de Sant Jaume

Un cop acabada la lectura del manifest, i amb crits de “Qui sembra la misèria, recull la ràbia”, es desconvoca la manifestació. Algunes persones encara es queden a la porta de l’Ajuntament, però ja sense pancartes.

20:29
   

Segueix la lectura del manifest

“No és casualitat que la família fos immigrant. La llei d’estrangeria ens condemna a malviure. No és pas casualitat que hagin mort entre flames. No és casualitat que avui aquesta plaça no estigui plena, perquè les vides migrants valen menys”.

20:22
   

Comencen a llegir el manifest les entitats convocants de la manifestació per l’incendi a Tetuan

En aquests moments les entitats convocants de la manifestació de rebuig per l’incendi en un local a la plaça de Tetuan han començat a llegir el manifest. Els organitzadors de la protesta reclamen “aigua, llum i sostre” per a les persones que ho necessiten.

20:15
   

Múltiples entitats donen suport a la convocatòria

Les pancartes que encapçalen la marxa les signen el Sindicat d’Habitatge del Raval i el convocant principal, el Sindicat d’Habitatge de l’Eixample Dret. La lectura del manifest apel·la a la ràbia.

20:10
   

La manifestació arriba a la plaça de Sant Jaume

Les pancartes que encapçalen la marxa amb els lemes “No són morts, són assassinats” i “No morim, ens maten els rics” ja són davant de l’Ajuntament. Pots seguir en directe la marxa a l’enllaç següent:

Convocada una manifestació per l’incendi de Tetuan: “No són morts, són assassinats” | DIRECTE

19:59
   

Els veïns de l’incendi de Tetuan sospitaven que el local no era segur

Un dels veïns de la zona ha explicat com feia més de dos anys que la família vivia en el local, situació que els preocupava: “Ja dèiem que algun dia passaria una desgràcia”.

Video thumbnail for 301121incendiveins
19:34
   

Més de 200 persones es mobilitzen

Segueix en directe la manifestació: “No morim, ens maten els rics”.

19:22
   

El SHED diu que les morts són fruit de la “pobresa energètica”

Segons el Sindicat d’Habitatge de l’Eixample Dret, les quatre morts són per culpa de la “pobresa energètica”. El SHED ha afegit que “el capitalisme no perdona”.

Segueix en viu la convocatòria:

Convocada una manifestació per l’incendi de Tetuan: “No són morts, són assassinats” | DIRECTE

19:01
   

Vídeo en temps real de la manifestació

Segueix en directe la manifestació convocada sota el lema “No són morts, són assassinats”.

18:38
   

La Guàrdia Urbana de Barcelona i els serveis tècnics del districte de l’Eixample van inspeccionar el local el 18 d’octubre i no hi van trobar cap risc imminent

Barcelona va ajudar la família de l’incendi a Tetuan, però no els va oferir habitatge perquè no tenien papers

18:03
   

L’Ajuntament de Barcelona va fer 88 intervencions amb la família morta a Tetuan

La tinenta d’alcalde de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI, Laura Pérez, ha assenyalat que la família que ha mort en l’incendi del local de Tetuan va rebre 88 intervencions per part del Servei d’Intervenció Social de Famílies amb Menors (SISFAM). Pérez ha assenyalat que era una família que tenia ingressos de la recollida de la ferralla i que compartia l’habitatge amb quatre persones més.

Pérez ha explicat que la primera intervenció per part del SISFAM es va fer el setembre del 2020. La tinenta d’alcalde ha remarcat que des d’aleshores el equips del SISFAM van anar al local sinistrat almenys un cop al mes, i ha insistit que la primera intervenció va ser perquè la família pogués accedir a la sanitat i l’educació. Pérez ha assenyalat que un dels infants estava escolaritzat i es feia un seguiment pediàtric dels dos menors.

La tinenta d’alcalde ha lamentat que la família es trobava en una situació administrativa irregular i això no els permetia accedir a cap ajut per part de l’Estat o de la Generalitat. Pérez ha dit que, tot i així, l’Ajuntament va tramitar ajuts econòmics bàsics, com roba per als infants o bolquers, ja que el consistori, ha remarcat Pérez, no exclou persones en situació irregular.

16:58
   

La Taula del Tercer Sector denuncia que l’incendi de Tetuan és un exemple de la “gravíssima” emergència d’habitatge

La Taula del Tercer Sector denuncia que l’incendi mortal en un baix de la plaça de Tetuan és “un exemple més de la gravíssima emergència en l’habitatge”. Segons les entitats, aquesta emergència colpeja especialment les persones en situació d’exclusió social, que es veuen obligades a viure en infrahabitatges. Per això, sigui quin sigui el motiu de l’incendi, la Taula assenyala que la causa és “la falta de solucions polítiques reals i efectives” a la vulneració del dret a un habitatge “digne, assequible i segur”.

La Taula del Tercer Sector recorda que les entitats han hagut de duplicar les ajudes per a l’habitatge per pal·liar l’impacte social de la pandèmia del coronavirus. Asseguren que això ha agreujat enormement l’emergència d’habitatge que ja hi havia abans i que comportava que 300.000 persones visquessin amb la inseguretat de no saber si es quedarien sense casa.

16:48
   

735 persones viuen en naus o locals ocupats a Barcelona

El total de persones censades pels serveis de l’Ajuntament de Barcelona que viuen en naus o locals abandonats, com el que s’ha incendiat aquesta matinada a la plaça de Tetuan, són 735. La xifra, que fa referència a un informe de l’abril del 2021, barreja famílies amb menors a càrrec i persones soles. D’altra banda, els serveis municipals tenen comptabilitzades 334 persones més que viuen com a barraquistes en solars ocupats de la ciutat.

Tots aquests casos impliquen ciutadans que es consideren que tenen una llar, però que no es digna. És el que el consistori anomena infrahabitatge. El pare i la mare que han mort aquesta matinada no tenien NIE i no podien accedir a un habitatge municipal.

La dada de persones que viuen en aquestes condicions a Barcelona no és pública, però Arrels Fundació l’ha aconseguit mitjançant una petició de transparència. La resposta oficial del consistori barceloní, tot i disposar d’aquestes dades, inclou l’advertència que detectar i comptabilitzar les persones que viuen en espais privats, com els locals, és una tasca “més complexa” que la de fer el seguiment dels solars.

16:27
   

Convocada una manifestació per l’incendi de Tetuan

El Sindicat d’Habitatge de l’Eixample Dret (SHED) ha convocat aquest dimarts, a les 19 h, una manifestació a Barcelona de rebuig arran de l’incendi mortal a la plaça de Tetuan. La convocatòria té el lema “No són morts, són assassinats. És una guerra contra els pobres”.

La convocatòria s’ha fet a través de Twitter i hi han mostrat suport altres entitats socials, com Fem Sant Antoni, el Sindicat d’Habitatge de Cassoles o el Sindicat d’Habitatge de Vallcarca, entre d’altres, així com formacions polítiques com la CUP.

16:13
   

Així era el local ocupat de l’incendi de Tetuan per dins

betevé ha tingut accés a imatges de l’interior del local de l’incendi de Tetuan d’aquest dimarts en què han mort quatre persones. Les estances on vivien les famílies en situació irregular tenien un menjador amb sofàs, taula, cadires i televisor. Hi havia un passadís amb decoració i electrodomèstics, i també un llit al costat de la paret.

En una de les altres fotografies a les quals ha tingut accés betevé, s’hi veu una gran prestatgeria amb joguines i manualitats.

incendi tetuan

16:00
   

L’Ajuntament de Barcelona compareix per informar de l’incendi

La tinenta d’alcalde de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI, Laura Pérez, compareixerà aquest dimarts a les 17.30 h a l’Ajuntament de Barcelona per informar sobre l’incendi mortal en un local de la plaça de Tetuan. La roda de premsa es podrà seguir en directe des d’aquest enllaç.

La tinenta d’alcalde Laura Pérez estarà acompanyada de la comissionada d’Acció Social, Sonia Fuertes, i la cap d’Urgències i Emergències Socials de l’Ajuntament de Barcelona, Montserrat Rovira.

15:34
   

Una veïna grava la intervenció dels Bombers durant l’incendi

Una veïna que viu just davant del local sinistrat de la plaça de Tetuan ha pogut gravar amb el telèfon mòbil els primers minuts de la intervenció dels Bombers. A les imatges de Paula Abad es pot veure com de l’interior del local incendiat en sortia una columna espessa de fum negre.

En un altre dels vídeos també es veu com els Bombers treuen una persona de l’interior del local sinistrat. Les imatges també mostren com es desallotgen els veïns de les primeres plantes de l’edifici.

incendi plaça Tetuan

15:17
   

El síndic de Barcelona reivindica el dret a un habitatge digne

El síndic de greuges de Barcelona, David Bondia, ha reivindicat aquest dimarts el dret a un habitatge digne arran de l’incendi del local de la plaça de Tetuan. En un comunicat, el síndic posa de manifest que es tracta d’una situació que aplega diverses condicions de complexitat extrema: col·lectiu vulnerable, pobresa estructural, infrahabitatge o pobresa energètica. En aquest sentit, apunta que requereix “un abordatge integral” per part de totes les administracions implicades.

Bondia ha reclamat “accions decidides per garantir el compliment dels drets humans de proximitat”, i ha insistit en “la col·laboració entre totes les administracions involucrades amb l’objectiu de salvaguardar els drets bàsics de les persones“.

14:54
   

FEDAIA reclama més compromís de les administracions

La Federació d’Entitats d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (FEDAIA) ha reclamat més compromís de les administracions per evitar casos de pobresa extrema amb conseqüències dramàtiques, com les que han provocat la mort d’una família en l’incendi d’un local. Creu que aquest cas “posa de manifest la situació de vulnerabilitat i risc en què viuen algunes famílies a Catalunya”.

FEDAIA ha subratllat que són diverses les famílies “que es veuen obligades a viure en infrahabitatges, en situacions de pobresa extrema, que posen en risc la seva vida i representen una vulneració inacceptable dels seus drets fonamentals”.

13:55
   

El síndic de greuges de Catalunya obre una investigació d’ofici

El síndic de greuges de Catalunya ha obert una investigació d’ofici sobre les quatre morts en l’incendi del local de la plaça de Tetuan. Ha demanat informació a l’Ajuntament de Barcelona i al Departament d’Interior sobre l’atenció als ocupants de l’antiga oficina bancària.

En el cas de l’Ajuntament, ha demanat a l’Àrea de Drets Socials des de quina data es coneixia la situació d’ocupació irregular del local. També ha demanat quines actuacions ha dut a terme Serveis Socials per atendre les necessitats bàsiques dels ocupants i oferir-los un recurs residencial en condicions dignes d’habitabilitat. També ha demanat a Interior si han fet intervencions en aquest local. 

El síndic també vol saber si s’ha treballat de forma coordinada amb els equips d’atenció a la infància i l’adolescència. 

13:38
   

La Generalitat atribueix a l’emergència d’habitatge la mort de quatre persones en l’incendi de Tetuan

El govern ha atribuït a l’emergència en l’àmbit d’habitatge la mort de quatre persones en l’incendi de Tetuan. La portaveu de la Generalitat, Patrícia Plaja, ha apuntat que cal “posar el focus” en una situació que pateixen “massa famílies” i ha afegit que Generalitat i Ajuntament treballen de manera coordinada per abordar les causes de fons del cas, consideren que són multifactorials. “No podem normalitzar uns fets com aquest, que ens interpel·len a tots, especialment a les administracions”, ha sentenciat.

patricia plaja
Foto: ACN

13:15
   

El Sindicat de Llogateres alerta que aquestes morts “són la punta de l’iceberg”

El Sindicat de Llogaters i Llogateres alerta que si no es garanteix el dret a l’habitatge i als subministraments bàsics s’aboca a moltes persones “a buscar sortides com poden posant-se en risc”. En un tuit, el sindicat assegura que l’incendi i les morts d’aquest dimarts “són la punta de l’iceberg d’un sistema fallit”.

12:54
   

L’Ajuntament va inspeccionar el local incendiat fa un mes 

La Guàrdia Urbana i els serveis tècnics del districte de l’Eixample van inspeccionar el 18 d’octubre el local incendiat de la plaça de Tetuan. Van resoldre que no hi havia “cap risc imminent” en l’edifici i que les condicions no eren dolentes des del punt de vista estructural

Aquests controls serveixen per advertir en el cas que hi hagi una amenaça flagrant per als habitants d’un immoble ocupat i, en el pitjor dels casos, implica haver-los de desallotjar per motius de seguretat. En aquest cas, però, es va concloure que no hi havia cap element de risc.

bombers incendi plaça Tetuan
Foto: ACN

12:41
   

El local de Tetuan, a la llista d’ocupacions de risc dels Mossos

El local que s’ha incendiat aquesta matinada a la plaça de Tetuan constava en un informe dels Mossos d’Esquadra que recopila ocupacions amb risc a Catalunya. Segons ha confirmat la policia catalana, es tracta de locals on hi ha conflictivitat amb veïns, queixes i aldarulls. Es tracta d’una llista que forma part del dispositiu de treball intern de la policia catalana, que es va elaborar després de l’incendi de la nau de Badalona, el desembre del 2020.

12:29
   

El Sindicat de Llogateres alerta que aquestes morts “són la punta de l’iceberg”

El Sindicat de Llogaters i Llogateres alerta que si no es garanteix el dret a l’habitatge i als subministraments bàsics s’aboca a moltes persones “a buscar sortides com poden posant-se en risc”. En un tuit, el sindicat assegura que l’incendi i les morts d’aquest dimarts “són la punta de l’iceberg d’un sistema fallit”.

12:20
   

El president de l’AV Dreta de l’Eixample denuncia que al barri “hi ha molts locals buits”

El president de l’Associació de Veïns de la Dreta de l’Eixample, Jaume Artigues, assegura que desconeix els detalls sobre l’incendi de l’antiga oficina bancària de la plaça de Tetuan. Artigues, però, ha assegurat que “al barri hi ha molts locals buits”. Considera que aquest “és un tema a abordar”. “No pot ser que hi hagi tants establiments buits en espera que algú els llogi. Aquesta dinàmica de mercat propicia aquest tipus de situacions”, ha afegit.

12:04
   

Serveis Socials havia ofert ajut econòmic a la família

La tinenta d’alcalde de Drets Socials, Laura Pérez, ha explicat en un fil a Twitter que la família que ha mort en l’incendi de la plaça de Tetuan estava sent atesa pel servei social especialitzat, SISFAM. S’hi havien adreçat de forma proactiva per atendre la família i havien tramitat ajuts econòmics periòdics per suport bàsic, sobretot d’alimentació. 

Pérez ha assegurat que des del consistori s’informarà “amb tota transparència de les novetats de la investigació d’aquesta tragèdia”.

 

11:46
   

Batlle no veu relació entre els problemes de convivència i l’incendi

El tinent d’alcalde de Seguretat, Albert Batlle, no veu “indicis de causalitat” entre la baralla que sembla que s’ha produït aquesta matinada al local ocupat de la plaça de Tetuan i l’incendi posterior. En declaracions a Ràdio Estel, Batlle ha explicat que “era conegut que hi havia problemes de convivència” al local i que els Mossos hi havien intervingut en diverses ocasions, segons ha pogut saber del relat dels veïns. Tot i això, Batlle ha assegurat que ara mateix “es descarta” que això tingui alguna cosa a veure amb l’incendi, segons els serveis que hi estan intervenint. 

També el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha afirmat que per ara no els consta que la baralla i l’incendi estiguin relacionats.

incendi mortal Tetuan

11:39
   

El balanç de l’infrahabitatge a Barcelona: 14 incendis i nou morts

A Barcelona, periòdicament es produeixen incendis en barraques d’autoconstrucció i naus i locals ocupats per persones en situació de vulnerabilitat. Segons un recompte dels casos registrats per betevé dels darrers 15 anys, s’han produït 14 incendis amb nou víctimes mortals, molts d’aquests en infrahabitatge al districte de Sant Martí.

Sense tenir en compte l’incendi del local de la plaça de Tetuan d’aquest dimarts, l’últim foc en una barraca a la ciutat de Barcelona va ser l’any 2012. Hi va morir per inhalació de fum una família de quatre membres d’origen romanès que s’havia instal·lat al carrer de Bilbao.

11:17
   

L’incendi de la plaça de Tetuan, un dels més mortífers de Barcelona de les últimes dècades

L’incendi del local de la plaça Tetuan, amb quatre víctimes, és un dels més mortífers que s’ha produït els últims anys a la ciutat. L’últim foc amb el mateix nombre de víctimes va ser l’any 2012. Hi va morir per inhalació de fum una família de quatre membres que s’havia instal·lat en una barraca al carrer de Bilbao, al barri de Provençals del Poblenou.

El foc més recent amb víctimes mortals a Barcelona va ser aquest mes d’agost a la Barceloneta, on van morir tres homes en el pis on vivien

 

10:40
   

Miquel Guimerà, veí: “Els veïns ja dèiem que algun dia passaria una desgràcia” 

Un dels veïns de l’edifici on s’ha produït l’incendi, Miquel Guimerà, assegura que feia uns dos anys que la família que ha mort en l’incendi vivia en aquesta antiga oficina bancària. Segons el seu relat, tenien la llum i l’aigua punxades. Els veïns havien trucat moltes vegades, tant als Mossos com a la Guàrdia Urbana, per problemes de soroll i de baralles al local. “Els veïns ja dèiem que algun dia passaria una desgràcia”, assegura. 

Guimerà, que viu al 1r 2a de l’edifici, ha trucat als Bombers pocs minuts abans de les sis del matí alertat per “un fum negre molt gran”, i pels crits dels ocupants del local, que demanaven auxili.

bombers incendi plaça Tetuan amb 4 víctimes mortals

10:25
   

Albiol, a Barcelona: “Avui som al vostre costat”

L’exalcalde de Badalona Xavier Garcia Albiol s’ha sumat al condol per la tràgica notícia de l’incendi. Albiol ha recordat que fa un any a Badalona es va viure una situació similar, amb l’incendi d’una nau industrial on van morir quatre persones. 

“Avui som del vostre costat”, diu Albiol a l’Ajuntament de Barcelona. Assegura que ara el més important són les víctimes i que, després, ja hi haurà temps de parlar de “per què no s’afronta el problema de l’ocupació il·legal” de locals. 

 

10:10
   

L’Ajuntament de Barcelona ha anul·lat les convocatòries de premsa

El consistori ha suspès els actes de presentació que tenia programats amb els mitjans de comunicació després de conèixer la notícia de l’incendi mortal de la plaça de Tetuan. El primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni, ha suspès l’acte de balanç de la iniciativa Bonus Consum. També el regidor de Drets de Ciutadania i Participació, Marc Serra, ha suspès la presentació d’un estudi sobre discriminació en l’accés a l’habitatge per motiu d’origen ètnic. 

10:03
   

Els Mossos han actuat aquesta matinada al local ocupat de l’incendi de Tetuan per problemes de convivència 

Els Mossos d’Esquadra mantenen totes les hipòtesis obertes respecte a les causes de l’incendi. Segons el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, aquesta matinada, entre les tres i les quatre, els Mossos d’Esquadra hi han hagut d’actuar per disputes i baralles. Els agents hi han acudit per l’avís d’un veí, que es queixava que el pare mostrava una actitud violenta i, després de calmar els ànims, els agents han marxat. No es té constància, però, que aquest fet estigui relacionat amb l’incendi. 

 El conseller també ha apuntat que la investigació estarà judicialitzada i que, per tant, no se’n pot avançar res fins que el jutge aixequi el secret de les actuacions: “No puc avançar res. Totes les hipòtesis estan obertes”.

conseller interior Joan Ignasi Elena a incendi 4 víctimes mortals plaça Tetuán

09:45
   

Ada Colau critica les entitats bancàries per abandonar els locals

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha lamentat la mort dels quatre membres d’una mateixa família en un incendi en un local ocupat de la plaça de Tetuan. Segons ha explicat, les quatre víctimes vivien en una oficina bancària, que “no era un habitatge” i no reunia les condicions adequades. Una situació que l’alcaldessa critica que es produeix massa sovint a la ciutat. “No pot ser que les oficines bancàries estiguin indefinidament buides i les propietats se’n desentenguin”.

Segons ha explicat l’alcaldessa, els Serveis Socials municipals havien ofert ajuda a la família, tant menjar com la possibilitat d’escolaritzar el fill gran i també poder-ne fer un seguiment mèdic. 

ada colau a incendi 4 víctimes mortals plaça Tetuán

09:30
   

Les quatre víctimes mortals eren d’una mateixa família

Les quatre víctimes mortals de l’incendi eren els integrants d’una mateixa família. De fet, dos dels morts són menors, un bebè i un nen de tres anys. Segons els veïns, la família feia uns dos anys que vivia en aquesta antiga oficina bancària. A banda de les quatre víctimes mortals, al local també hi vivien quatre persones més que han resultat ferides menys greus per inhalació de fum.

09:21
   

És el cinquè incendi a Barcelona amb víctimes mortals aquest 2021

Aquest 2021 hi ha hagut quatre incendis mortals més en habitatges a Barcelona. El darrer es va produir el 5 de setembre al barri de Sant Martí de Provençals. Una dona de 87 anys va morir a causa del foc, que es va declarar al pis on vivia, al carrer de Fluvià.

L’anterior incendi mortal a Barcelona va ser el 3 de maig al barri de la Marina de Port, a Sants-Montjuïc. Una dona de 89 anys va morir en el foc en un habitatge al passeig de la Zona Franca. Al març també hi va haver un incendi mortal, en aquest cas a la Dreta de l’Eixample, i també hi va perdre la vida una dona d’edat avançada. En aquest cas, el foc es va declarar en un pis del carrer de Pau Claris. Unes setmanes abans, el 3 de març, va morir una dona de 44 anys com a conseqüència d’un foc declarat en un habitatge a la Trinitat Nova.

08:56
   

Els Mossos d’Esquadra investiguen les causes de l’incendi

En les tasques d’extinció de l’incendi hi han treballat vuit dotacions de Bombers. La policia científica dels Mossos d’Esquadra n’investiga ara les causes. La finca no ha resultat afectada i tampoc s’han hagut de desallotjar als veïns. Els bombers estan ventilant l’edifici on s’hi ha acumulat força fum.

 

 

08:20
   

L’alcaldessa, Ada Colau, es desplaça fins al lloc dels fets

Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i també el tinent d’alcalde de Seguretat, Albert Batlle. Tots dos han conversat amb els responsables dels Bombers i també dels Mossos d’Esquadra.

Ada Colau incendi Tetuan

07:50
   

Els Bombers han rebut l’avís a les sis del matí

Els Bombers han rebut l’avís de l’incendi quan faltaven pocs minuts per a les sis del matí. El foc s’ha declarat en un local d’una antiga oficina bancària que, segons sembla, estava ocupada per vuit persones. Quan hi han arribat els Bombers han vist que l’incendi ja estava “molt desenvolupat”. A l’entrar-hi, han trobat quatre víctimes, dues persones adultes i dos nens, inconscients a l’interior del local, que el SEM ha intentat reanimar sense èxit durant força estona. També han trobat quatre persones atrapades en un pati exterior al soterrani amb dificultats per respirar perquè s’hi havia acumulat molt de fum.

incendi mortal Tetuan

07:30
   

Incendi mortal a Barcelona

Quatre persones han mort en un incendi en un local del número 20 de la plaça de Tetuan. Dues de les víctimes són menors d’edat i, segons les primeres informacions, tenien un i tres anys. El SEM també ha atès quatre persones, que han resultat ferides per inhalació de fum, i han estat traslladades a l’hospital. 

incendi  mortal Tetuan