Quarta víctima mortal Badalona

Aquest dilluns al matí s’ha localitzat un altre cadàver entre les runes de la nau calcinada a Badalona, al barri de Gorg. Amb aquesta, ja són quatre les víctimes mortals de l’incendi de dimecres passat, 9 de desembre. Així ho ha confirmat el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, en una roda de premsa del govern de la Generalitat. El cos l’han localitzat els tècnics de l’empresa que es fa càrrec de l’enderroc de l’edifici.

Tot i que d’inici es pensava que ja no hi hauria més morts, la possibilitat de localitzar més víctimes amb l’enderroc sempre ha estat sobre la taula. Les tasques per tirar a terra la nau ─on hi malvivien gairebé 200 persones migrants─ es van adjudicar a l’empresa Obres i Serveis Roig, van començar dissabte i encara s’allargaran uns dies. Els Bombers de la Generalitat ja s’han retirat de la zona i només hi acudeixen si se’ls ho requereix.

Qui també ha comparegut per donar detalls és l’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol. Ha precisat que la quarta víctima ha aparegut a la segona planta de la nau, en un punt “complicat” i de difícil accés. Segons el batlle, aquesta zona ja s’havia revisat anteriorment, però no s’havia vist el cadàver per la gran quantitat de runa dispersa. Per tot plegat, la demolició de l’immoble podria allargar-se més del previst.