Una dona de 87 anys ha mort en l’incendi d’un pis al carrer de Fluvià, al barri de Sant Martí de Provençals. L’avís del foc s’ha donat a les 14.10 hores i 10 dotacions de Bombers de Barcelona s’han desplaçat fins a l’edifici, al districte de Sant Martí.

En arribar-hi, han trobat la víctima al menjador. L’han intentada reanimar durant 10 minuts, però la dona ha mort.

No ha calgut desallotjar la finca

Els Bombers han treballat per reforçar l’estructura de dues habitacions afectades i han conclòs que l’edifici no corre perill. Per tant, no ha calgut desallotjar-ne cap veí.

Diverses dotacions dels Serveis d’Emergències Mèdiques, de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra s’han desplaçat fins al lloc de l’incendi. Els Mossos han obert una investigació per determinar-ne les causes.

És el quart incendi mortal que hi ha aquest any a Barcelona i en els tres darrers hi han perdut la vida dones d’edat avançada. El darrer incendi va ser el mes de maig, quan una dona de 89 anys va morir en un foc en un pis al passeig de la Zona Franca. I el mes de març una dona gran va perdre la vida com a conseqüència d’un incendi al carrer de Pau Claris, a la Dreta de l’Eixample.

incendi mortal sant marti