Els responsables del Reial Club de Polo de Barcelona respiren una mica més alleujats. Els tests de coronavirus que s’han fet a tots els treballadors de les instal·lacions estan donant negatiu, almenys en els primers grups dels quals s’han obtingut els resultats.

Les proves s’han fet entre dijous, 9 de juliol, i divendres, 10, al matí. I segons el club, la seixantena de treballadors als quals es van fer les PCR dijous al matí han donat tots negatiu.

El primer positiu, un cuiner

Després que es detectés el primer cas positiu en un cuiner d’un dels restaurants, el club va tancar els locals de restauració i va fer proves a la cinquantena de treballadors dels restaurants i el bar de la piscina. Vuit treballadors més van donar positiu en aquests tests i es va confirmar l’aparició d’un brot al RC Polo.

Dimecres, 8 de juliol, es van confirmar tres casos positius més, aquest cop entre els monitors dels casals d’estiu: dos del pàdel i un de les colònies. Aleshores es va tancar tot el casal com a mesura preventiva i es van seguir fent tests a la vuitantena de monitors.

De moment, els restaurants del Club de Polo estaran tancats, com a mínim, fins diumenge. La setmana vinent, quan es tingui el resultat de totes les proves, el club decidirà què fer.