brot Polo Barcelona

12 treballadors del Reial Club de Polo de Barcelona han donat positiu en els últims dies de coronavirus. El brot es va originar a partir del positiu d’un cuiner d’un dels restaurants ubicats dins les instal·lacions. Des del primer moment, el club va decidir tancar temporalment els restaurants i el bar de la piscina i fer tests a la cinquantena de treballadors del personal de restauració. Més tard, ha seguit fent tests a la resta d’empleats, més de 200.

En total, nou treballadors dels restaurants i tres monitors el casal d’estiu han donat positiu en covid-19. Per això, el club també ha decidit cancel·lar totes les activitats infantils per precaució. Fins que no obtinguin el resultat de les proves fetes a tots els treballadors no es plantejaran reobrir cap dels serveis tancats. L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, ha informat aquest dilluns que alguns dels contagiats són persones residents en aquesta localitat veïna de Barcelona -on s’han produït diversos brots per coronavirus-, i pròxima a les instal·lacions del Polo, al districte de les Corts.

Mentrestant, les instal·lacions del club funcionen amb normalitat per als més de 10.000 socis. Segons fonts de l’entitat, entre dijous i divendres s’han fet proves PCR als diferents grups de treballadors. En un comunicat enviat als socis el 12 de juliol, el club ha informat que els últims tests que s’han fet han donat negatiu. Es tracta de 169 proves que se sumen a les més de 200 que ja havien fet prèviament en detectar-se el brot.