Campanya solidària amb Bombai

Recórrer 7.000 quilòmetres, la mateixa distància que separa Barcelona de Bombai, amb un objectiu solidari. És la proposta de l’ONG Sonrisas de Bombay, que vol que cada quilòmetre fet es converteixi en un euro de recaptació. Amb els diners recollits, l’entitat ajudarà les famílies que, a causa del confinament pel coronavirus, s’han quedat sense recursos econòmics per sobreviure.

Sonrisas de Bombay denuncia que la crisi sanitària “ha afectat especialment les comunitats més desafavorides“, que no poden accedir a la feina. A més, remarca que “la fam, per desgràcia, no acabarà amb la vacuna de la covid-19, sinó que perdurarà en el temps”. Per això, fa una crida a la ciutadania a sumar-se a la campanya de donatius.

La proposta de la fundació barcelonina és recórrer col·lectivament quilòmetres per qualsevol mitjà, ja sigui corrent, caminant, en bicicleta o nedant. A través de la plataforma migranodearena.org, cada esportista podrà fer una donació equivalent als quilòmetres fets durant l’entrenament. Per cada quilòmetre, un euro.

El repte es pot fer durant tot el mes de juliol i compartir-lo a les xarxes socials amb les etiquetes #7000kmxBombay i #SonrisasdeBombay. Segons els càlculs de la fundació, amb 12 € es pot alimentar un infant de Bombai durant 10 dies.