casal RC Polo

El Reial Club de Polo de Barcelona ha tancat aquest dijous el casal d’estiu per tres casos nous de coronavirus. Segons ha avançat ‘Tot Barcelona’ i betevé ha confirmat, es tracta de dos monitors de pàdel del campus infantil i un de les colònies. La direcció ha decidit, de moment, cancel·lar totes les activitats per a nens per “prudència” i “evitar més contagis”.

Un primer positiu, a la cuina del club

L’arrel del brot se situa fa uns dies, quan un cuiner de les instal·lacions va donar positiu del virus. Per això, ja aquest diumenge el Reial Club de Polo va tancar els restaurants i el bar de la piscina i va decidir fer tests al personal del centre. Ara per ara, tant els restaurants com el bar continuen sense servei i així serà, almenys, fins diumenge.

Segons fonts del centre esportiu, tot el personal s’ha fet la prova i, a banda dels tres monitors, encara estan en espera d’alguns resultats. Tot i això, les activitats infantils encara no es donen per perdudes. De fet, el club no descarta reprendre-les si l’escenari és optimista, però de moment no hi ha data per tornar. Els casals i les colònies s’havien programat fins al 31 de juliol.