selectivitat 2021 exàmens pau catalunya

L’obligació de dur sempre la mascareta a Catalunya entra en vigor a partir d’aquest dijous i, també afecta als estudiants que continuen fent els exàmens de la selectivitat. Segons ha explicat la consellera de Salut, Alba Vergés, però, això no alterarà el protocol que hi havia vigent fins ara. És a dir, que els alumnes hauràn de sortir de casa amb la mascareta i dur-la per l’interior de l’edifici on facin les proves però, en canvi, se la podran treure un cop estiguin asseguts al lloc on fan la prova.

Segons ha avançat el president de la Generalitat, Quim Torra, aquest dijous entrarà en vigor la mesura que obliga a dur la mascareta encara que es pugui mantenir la distància de seguretat, per l’increment de casos de coronavirus.

Primers exàmens de selectivitat sense mascareta

Fins ara, els estudiants han pogut examinar-se, tant aquest dimarts com dimecres, sense la mascareta. Tot i que alguns alumnes han decidit deixar-se-la posada, l’ús de la mascareta no era obligatori un cop estaven tots asseguts al seu lloc dins de l’aula i s’havien repartit els enunciats. Això sí, els estudiants han ocupat sempre el mateix lloc dins de la classe i s’han distribuït mantenint les distàncies de seguretat. El procediment per aquest dijous i divendres es mantindrà, per tant, com fins ara.