noia ferida ull aldarulls via augusta

(ACN) Els Mossos d’Esquadra activaran properament el protocol de reparació del dany amb la noia que va perdre un ull en una manifestació a Barcelona a favor del raper Pablo Hasél, presumiblement per culpa de l’impacte d’un projectil d’escuma policial.

El conseller d’Interior en funcions, Miquel Sàmper, ha dit que “sempre es fa així” i que ja s’ha ofert l’activació del protocol als representants jurídics de la víctima.

Primer ha de concloure la investigació

Aquest protocol per indemnitzar la víctima s’activarà quan acabi la investigació interna, que ja està quasi enllestida, tot i que no se n’ha fet públic el resultat. Acte seguit s’entregarà l’informe al jutjat que investiga els fets, que deliberarà sobre qui recau la responsabilitat.

Esperen manifestacions tranquil·les

D’altra banda, el comissari Joan Carles Molinero ha manifestat que la policia catalana espera que les mobilitzacions a favor de Hasél previstes per a aquest cap de setmana a Barcelona, Lleida, Vic i altres localitats siguin tan tranquil·les com les dels últims dies, en què gairebé no hi ha hagut incidents violents rellevants.