Vuitena manifestació a Barcelona en suport de Pablo Hasél. Aquest dimarts fa tot just una setmana que el raper Pablo Hasél va ser detingut i empresonat. La convocatòria ha estat a les 19 h a la plaça del Doctor Letamendi per part de la plataforma ACABem la Partida. La mateixa plataforma també fa una crida a sortir al carrer per reclamar la llibertat dels detinguts durant les protestes, com el veí de Sants, i també per l’activista Marcel Vivet. La mobilització ha estat més tranquil·la i menys multitudinària que la resta de dies.

Hem seguit minut a minut la vuitena manifestació a Barcelona en suport a Hasél.

22:50
   

Els Mossos no han fet cap detenció

Els Mossos d’Esquadra han fet balanç provisonal de la nit i no els consta cap detenció. Si que s’han identificat 15 persones a la plaça d’Artós, una d’elles amb una ordre de no participar en manifestacions. D’altra banda, gràcies al dispositiu policial de la manifestació s’ha pogut detenir un home al carrer de Londres per un robatori amb violència i intimidació.

21:26
   

Intervenció policial pel llançament d’ampolles de vidre 

El vuitè dia consecutiu de manifestacions a Barcelona en suport de Hasél, els Mossos han intervingut contra un grup nombrós de persones que els han llançat ampolles de vidre. Prèviament, aquests manifestants havien bolcat diversos contenidors i les han agafat d’un d’aquests. Els fets han passat al carrer de Villaroel a tocar amb el de París, on s’ha desplaçat els manifestants després d’estar concentrats durant una hora a la plaça del Doctor Letamendi convocats per la plataforma ACABem la Partida.

21:17
   

La manifestació es dispersa 

Després de la intervenció policial, els manifestants s’han dispersat per diversos carrers de la ciutat. Alguns s’han dirgit a la plaça de Catalunya, on ara es concentren una seixanta de persones.

21:01
   

Els Mossos recorden l’activació dels Agents de Mediació

En una piulada, els Mossos recorden que continua activat el servei de mediació, però encara sense interlocutors. Els agents també detallen que alguns manifestants han fet barricades i han llançat objectes contra un cordó policial a l’Eixample.

20:47
   

Intervenció policial i corredisses

Els manifestants han llançat diversos objectes contra el cordó policial i els Mossos d’Esquadra intervenen. Es produeixen corredisses al carrer de Villarroel.

 

20:45
   

Un periodista ferit pel llançament d’una ampolla

Sanitaris per la República atenen un periodista que ha resultat ferit per l’impacte d’una ampolla de vidre al carrer de Villarroel amb París.

20:40
   

Una barricada a Villarroel i pluja d’ampolles

Un grup reduït de manifestants fan una barricada amb diversos contenidors al carrer de Villarroel amb París. Alguns participants agafen ampolles de vidre d’un contenidor i les llancen contra el cordó policial.

20:25
   

Cordó policial a Urgell i París

Diversos manifestants criden a mobilitzar-se fins a la plaça d’Artós, on també hi havia una concentració de caire contrari. Els participants es troben un cordó policial al carrer del Comte d’Urgell amb Còrsega. Intenten desviar-se pel carrer de Còrsega, però es topen amb una altra línia policial al carrer de París.   

20:04
   

TMB actualitza les línies de bus afectades

En una piulada, TMB informa de les línies de bus afectades per mobilitzacions a diverses artèries de la ciutat. De moment, hi ha afectacions de trànsit a l’avinguda Merdiana amb el passeig de Fabra i Puig, la plaça d’Artós, plaça de Sants i el carrer d’Aragó. Alguns busos no circularan fins a les 22 h.

19:53
   

Talls de trànsit a Aragó

Els manifestants concentrats a la plaça del Doctor Letamendi comencen a moure’s i tallen el carrer d’Aragó. Els talls de trànsit estan provocant retencions en aquesta artèria de la ciutat. Alguns vehicles intenten fer mitja volta. 

19:31
   

Ambient festiu i tranquil

Un centenar de persones es concentren a la plaça del Doctor Letamendi en un ambient festiu. Diversos manifestants rapegen cançons i se senten crits de “Llibertat Pablo Hasél”. També hi ha un micròfon obert perquè tothom qui ho vulgui expressi la seva opinió. De moment, els concentrats no es mouen de la plaça. 

19:11
   

TMB informa de les línies afectades per la manifestació

En una piulada, TMB informa diàriament de les línies de bus afectades per la manifestació. En aquest cas, detalla les línies que han de modificar el recorregut, degut a la concentració a la plaça de Sants. També hi ha modificacions a les línies que circulen per la plaça d’Artós.

 

19:01
   

Assemblea oberta a Sants per l’empresonament d’un veí

Centenars de persones es concentren a la plaça de Sants per donar suport a un veí del barri que va ser detingut durant la sisena manifestació a Barcelona en suport de Hasél. Aquest dimarts a la tarda hi ha prevista una assemblea oberta organitzada per diverses entitats

carles llibertat manifestacio sants

18:50
   

Talls de trànsit per una concentració a Sants

En una piulada, la Guàrdia Urbana informa d’afectacions de trànsit degut a una concentració a Sants. De moment, tallats el carrer de Sants i la plaça de Sants.