Xavier Trias ha assegurat avui que comparteix “model de societat” amb el candidat del PSC, Jaume Collboni. L’exalcalde, però, ha puntualitzat que aquesta coincidència és “des d’un punt de vista econòmic”. Trias creu que “per lluitar contra la pobresa cal apostar per l’activitat econòmica”, i l’únic que li retreu a Collboni és haver col·laborat amb un govern municipal amb una alcaldessa, Ada Colau, que, assegura, “està en contra en molts casos de l’activitat econòmica”.

El candidat de Trias per Barcelona ho ha dit en una roda de premsa a l’Agència Catalana de Notícies on també ha parlat de què comparteixen amb el candidat d’Esquerra. Trias ha destacat que amb Ernest Maragall comparteix “estimar la ciutat”, també ha recordat que amb ell va fer la carta municipal de l’Ajuntament i que arribar a acords amb el republicà “no hauria de ser difícil”. També ha afegit que “si el senyor Maragall treu un bon resultat, intentaré col·laborar amb ell al màxim“.

L’exalcalde ha assegurat que de cara a possibles pactes “no té línies vermelles”, però que per exemple insisteix que la unió del tramvia per la Diagonal no té sentit, perquè això pot afectar, i molt, els ingressos de TMB. Trias diu que “em sorprèn que l’alcaldessa faci una aposta per una empresa privada”, com és el cas del TRAM.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?