El candidat socialista a les eleccions municipals 2023, Jaume Collboni, ha assegurat que augmentarà el pressupost per a les beques esportives per a infants i joves fins als 14 milions d’euros. D’aquesta manera, l’ajuda creixerà de les 14.000 beques actuals fins a les 40.000. També s’ampliarà l’edat dels beneficiaris, que podran tenir entre cinc i 25 anys. És una proposta que ha presentat acompanyat per David Escudé, regidor d’Esports i número cinc de la llista del PSC.

L’objectiu de la mesura és afavorir la pràctica esportiva d’infants i joves i es finançarà amb el retorn municipal de la taxa turística. Collboni ha assegurat que el PSC defensa l’esport per a tothom perquè és també un mecanisme per garantir la igualtat d’oportunitats: “Som el partit de l’esport” ha dit.

“El PSC pot guanyar i guanyarà”

Collboni també s’ha referit a les enquestes, que el donen com a vencedor de la cursa cap a l’alcaldia. El socialista ja es veu liderant el govern municipal: “Les enquestes diuen una cosa molt clara, el PSC pot guanyar i guanyarà aquestes eleccions municipals, jo puc esdevenir i esdevindré el nou alcalde”. Per això, ha tornat a fer una crida a la participació per aconseguir “una victòria clara”. També ha reiterat que la resta de candidats “estan nerviosos” i han optat per un “tots contra Collboni”.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?