Daniel Sirera candidat PP
Foto: ACN

(ACN) El candidat del Partit Popular a l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Sirera, s’ha mostrat obert a fer pactes postelectorals per “fer fora” Ada Colau de l’alcaldia, però ha avisat que no donarà cap xec en blanc. “Qui accepti el meu programa, en parlarem; qui vulgui que li regali els meus vots, que parli amb un altre”, ha advertit a la roda de premsa organitzada per l’Agència EFE.

A més, també s’ha dirigit als candidats del PSC i de Junts i els ha avisat que no posarà Barcelona “al servei ni de Pedro Sánchez ni de Carles Puigdemont”. Sirera confia que aquestes eleccions municipals serveixin al PPC per “recuperar l’espai polític perdut” i doblar “com a mínim” la representació del 2019.

Proposen reduir l’IBI i eliminar taxes

En matèria de fiscalitat, proposen una reducció d’impostos que reduiria en 384 MEUR els ingressos de l’Ajuntament, però assegura que això no afectaria la prestació dels serveis perquè es retallaria en les “despeses supèrflues” de l’Administració. En aquest sentit, proposen reduir el 30 % de l’IBI, eliminar la taxa turística i la taxa de recollida dels residus a domicili, suprimir el recàrrec de l’aigua a l’àrea metropolitana, i reduir la taxa de la grua i de les terrasses.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?