drons merce 2023

Tot a punt per a l’espectacle de Drons de la Mercè 2023. És una de les novetats més destacades de les festa major de la ciutat d’enguany. ‘Geomètrics 200‘ és un xou inèdit fins al moment que omplirà el cel de Barcelona amb 200 drons. Aquí tens una guia bàsica sobre l’espectacle de drons de la Mercè 2023 perquè puguis gaudir-lo: et detallem l’horari (és a les 22 h!) i on veure l’espectacle, que es farà a l’espigó del Gas.

Drons de la Mercè 2023: dia i horari

Els barcelonins podran veure un espectacle fins ara desconegut amb 200 drons sobrevolant el litoral barceloní. ‘Geomètics 200’, inèdit fins al moment, s’estrenarà mundialment coincidint amb les Festes de la Mercè el 24 de setembre, a partir de les 22 h.

On veure l’espectacle de drons de la Merce?

La platja del Somorrostro i, més concretament, l’espigó del Gas es convertiran en l’escenari d’aquest espectacle de drons. Segons els seus creadors, l’empresa Flock Drone Art, el millor lloc per veure el xou és a tocar de l’Hospital del Mar, el punt amb més bona visibilitat.

Com serà l’espectacle de drons de la Mercè 2023?

Els barcelonins tindran l’ocasió d’assistir a l’estrena mundial de ‘Geomètrics 200’, un espectacle de 12 minuts creat per a la Festes de la Mercè per l’empresa Flock Drone Art. 200 drons il·luminaran el cel i ballaran al ritme de la música, tot formant figures geomètriques. La banda sonora, de Zink Man, també s’ha composat especialment per a l’ocasió.

Però aquestes no són les úniques novetats: des de Flock Drone asseguren que una sorpresa guardada. Caldrà esperar al dia 24 per conèixer-ne tots els secrets!

Què vols saber de les festes de la Mercè 2023?