mems debat eleccions municipals 2023 barcelona

Ja ha finalitzat ‘El debat de Barcelona‘, el debat electoral de betevé amb motiu de les eleccions municipals 2023. Durant els discursos dels candidats a l’alcaldia, les xarxes han bullit com a reacció a les paraules dels alcaldables i a les disputes per les qüestions de ciutat sobre les que han debatut i, també, sobre els pactes postelectorals. A betevé hem navegat per la xarxa per recopilar els millors mems del debat. Alguns són ben originals!

Els millors mems de la nit de debat

La candidata de Ciutadans, Anna Grau, ha centrat alguns dels mems de la nit del debat.

Tampoc no han faltat les bromes dedicades a Trias, a les superilles i al lapsus del candidat de Trias per Barcelona quan s’ha referit al seu partit com a Junts.

El candidat del PSC, Jaume Collboni, tampoc no s’ha escapat dels mems. En aquest cas, en referència a la seva sortida del govern municipal ara fa uns mesos.

Daniel Sirera (PP) i Eva Parera (Valents) també han estat protagonistes dels comentaris de befa dels usuaris de les xarxes socials.

El republicà Ernest Maragall o la candidata de BComú, Ada Colau, tampoc no s’han escapat de les bromes. En aquest últim cas, per un comentari del popular Daniel Sirera.

https://twitter.com/joeeelhm/status/1658209698368167937?t=7N_rw5DyrpgIUfUYeTuaFg&s=19

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?