Daniel Sirera ha donat suport a la Guàrdia Urbana, després de l’enfrontament amb l’Esplai del Pi. En un acte aquest matí des de la seu del Partit Popular, l’alcaldable ha dit que “si alguna cosa ha fet malament que s’investigui”, tot i que ha assegurat que “la Guàrdia Urbana ho està passant molt malament” i que es juguen la vida “per protegir els barcelonins”. Sirera ha promès que si és alcalde, “els donarà tot el suport institucional i tots les mitjans” perquè facin la seva feina “amb eficàcia”.

El candidat del PP a les eleccions municipals del 2023 també ha carregat contra el govern municipal perquè “hi ha regidors dels comuns criticant sense saber què ha passat”. També ha carregat contra la cap de llista de la CUP perquè “diu que la Guàrdia Urbana és racista”. “La policia mereix un respecte”, ha remarcat.

Pla simplifica Barcelona per “eliminar la burocràcia” de l’Ajuntament

Aquest matí el candidat del PP també ha presentat el Pla simplifica Barcelona per “posar fi a la burocràcia” de l’Ajuntament i convertir-la, diu, en una “administració eficaç i transparent“. Sirera assegura que més del 40 % de les queixes del síndic de greuges són sobre problemes amb l’administració. Per això, vol implementar diverses mesures per “simplificar i agilitzar tramitacions” pel ciutadà i per les empreses.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?