daniel sirera pp

El candidat del PP a les eleccions municipals 2023 a Barcelona, Daniel Sirera, ha fet arribar una carta a l’alcaldessa, Ada Colau, per demanar la mediació de l’Ajuntament en el cas dels dos blocs ocupats de la Bonanova. L’alcaldable popular reclama que el consistori hi intervingui, juntament amb els propietaris de les finques i els jutjats que porten els casos de les ocupacions, per trobar una data per “donar compliment a l’ordre legal de desallotjament“.

A banda, Sirera vol que es doni instruccions a la Guàrdia Urbana de Barcelona quan hi hagi agressions a veïns per part dels ocupants o es robin tanques municipals per utilitzar-les com a barricades. “Em preocupa i, molt, la inacció de l’Ajuntament de Barcelona davant l’actitud violenta d’alguns ocupants“, expressa el candidat en l’escrit. Lamenta que hi ha hagut “passivitat municipal” en aquest cas i denuncia que els veïns “no aguanten més”.

La “inacció” de l’Ajuntament pot provocar “enfrontaments”

Daniel Sirera acusa els ocupants de la Bonanova de llançar “bales de rifles d’aire comprimit contra alguns veïns” i li preocupa que la “inacció” de l’Ajuntament pugui provocar “enfrontaments” al carrer.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?