Alguns dels candidats a l’alcaldia a les eleccions municipals no s’han volgut perdre l’oportunitat de veure el primer concert de la gira europea de Bruce Springsteen, que va donar el tret de sortida la nit d’aquest divendres, 28 d’abril, a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

Més de 55.000 persones van omplir l’estadi en una nit on van gaudir de la veu de The Boss durant més de tres hores. Entre els assistents hi havia cinc dels candidats a les eleccions municipals del 28 de maig, que han fet publicacions als seus perfils de xarxes socials gaudint del concert.

Colau: “És un orgull per a Barcelona”

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha estat una de les candidates que es va fer veure a l’Estadi Olímpic. La líder dels comuns ha penjat “selfies” i vídeos en una publicació al seu compte d’Instagram, en què apareixia cantant, ballant i amb un text breu: “És un orgull per Barcelona que Springsteen estreni a l’Estadi Olímpic la seva nova gira europea. Gràcies, Bruce, per enamorar-nos un cop més amb les teves lletres i fer-nos ballar en la foscor”, ha escrit Colau.

Collboni, “recuperant energies” al concert

El candidat del PSC a les eleccions municipals 2023, Jaume Collboni, ha publicat diverses fotografies al seu perfil d’Instagram acompanyat pel regidor David Escudé i el músic català Loquillo. Collboni ha acompanyat les fotografies amb un text breu en què diu que està “recuperant energies pels propers dies i setmanes” i un fragment de la cançó ‘The Rising‘, que Springsteen va estrenar el 2010.

Maragall, “gaudint a fons” amb la seva filla

El candidat d’ERC a l’alcaldia, Ernest Maragall, ha publicat a Twitter una imatge assegut i abraçant la seva filla. El republicà ha qualificat el concert de “meravella” i ha dedicat unes paraules al cantant nord-americà: “Estàs regalant a Barcelona i al món sencer —a mi també— una injecció immensa de música, vitalitat, poesia, intel·ligència i potència! Ho estem gaudint a fons amb la meva filla Clara! Gràcies, Bruce!”.

Trias i Escudé, també a l’Estadi

El candidat de Junts, Xavier Trias, també va fer acte de presència al concert de Springsteen acompanyat del regidor i el portaveu del grup municipal, Jordi Martí, que apareix com a número tres a la llista de Junts a les eleccions municipals. Ambdós es van fotografiar amb l’escenari al darrere.

Parera també s’hi afegeix

La candidata de Valents a les eleccions municipals, Eva Parera, ha publicat una història al seu perfil d’Instagram amb una foto des de la graderia de l’Estadi Olímpic, com la resta de candidats.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?