Fira de Barcelona

encara la propera temporada amb optimisme i, de fet, espera tenir un 2021 de rècord. El director de Negoci Propi de Fira de Barcelona, Salvador Tasqué, afirma que tindran congressos grans com l’Integrated Systems Europe (ISE), un esdeveniment de referència de la indústria audiovisual, o el Seafood, dedicat a productes del mar, a més del Mobile World Congress (MWC), el Saló de l’Automòbil o l’Alimentaria, que ha estat un dels últims a anul·lar-se pel coronavirus: “Mai hem tingut un calendari firal com el 2021. Ens hauria agradat poder reactivar-nos abans, però això no és possible. És una carrera de fons”, ha explicat Tasqué.

Tot i que Fira reprendrà l’activitat al setembre, no serà fins al febrer quan recuperi l’activitat completament, o almenys així ho espera Tasqué. Malgrat que hi pugui haver rebrots, assegura que hi ha la capacitat per moure els esdeveniments i “recuperar el temps perdut”. De moment, la primera cita serà al setembre amb la Bridal Fashion Weed, tot i que en format virtual, i al setembre arribaran els primers congressos completament presencials amb el Bizbarcelona i el Saló de l’Ocupació.

Durant els mesos de l’estat d’alarma, el recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona es va habilitar per acollir persones vulnerables, majoritàriament sense llar, i se’ls oferia allotjament i menjar.