'Cantando bajo la lluvia'

El responsables de l’espectacle ‘Cantando bajo la lluvia’, que es va estrenar a principis d’octubre, han decidit suspendre les funcions després de l’allau de positius entre l’equip artístic i tècnic dels darrers dies. Fins ara, les funcions al Teatre Tívoli s’havien pogut seguir fent amb els substituts previstos, però finalment ha estat impossible continuar amb els espectacles que estaven programats. Les funcions es reprendran el 7 de gener, l’endemà del dia de Reis. 

Altres espectacles també s’han hagut de cancel·lar

No és l’únic espectacle que es feia a la ciutat afectat per l’augment de contagis de la variant òmicron. Aquest dimarts s’ha conegut que també s’han suspès les obres ‘El gran comediant’ i ‘El màgic d’Oz’, que es representava al Teatre Condal. Aquests dos espectacles se sumen a les cancel·lacions que es van anunciar aquest dilluns a altres teatres i auditoris, entre les quals, per exemple, ‘El Petit Príncep’, que no es reprendrà fins al dia 8 de gener, i el clàssic Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular 9 Barris. En aquest cas estarà cancel·lat fins al 15 de gener.

Rècord de contagis en una setmana

El sector cultural, per tant, no ha quedat al marge de la situació inèdita que es viu a Catalunya, que ja ha assolit una xifra rècord de contagis en una setmana. Del 27 de desembre al 2 de gener, Salut ha notificat 117.000 casos, una xifra mai vista fins ara.