‘El Petit Príncep’ ja s’ha convertit en un clàssic de Nadal a l’agenda cultural de Barcelona. Aquest divendres el musical ha estrenat la setena temporada a la Sala BARTS. Els seus directors, Manu Guix i Àngel Llàcer, han aprofitat l’ocasió per reivindicar els teatres com un espai segur, amb relació al coronavirus.

L’espectacle, que ja han vist 300.000 espectadors, descobreix la història d’Antoine de Saint-Exupéry als més petits i la fa reviure als adults. D’aquesta manera, el musical descobreix el viatge d’un nen que vol entendre allò que s’amaga dins seu, un viatge que el farà recórrer diversos planetes des de l’asteroide B612 fins a la Terra. En aquest recorregut l’acompanyaran una rosa, un geògraf, un fanaler, un rei i una guineu per fer-li conèixer el valor de l’amor i l’amistat.

La versió d’Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29 inclou aquesta temporada algunes novetats. Per exemple, Guix s’estrena també com a actor en el paper d’aviador, que s’alternarà amb l’actor Enric Cambray. El musical té projeccions per a cada escena i un so 360º.

L’obra es podrà veure a la Sala BARTS fins al diumenge 17 de gener.