Després de 12 funcions prèvies, s’ha estrenat, amb tota la pompa, un dels grans muntatges de la temporada teatral: el musical Cantando bajo la lluvia’. Una nova producció de Nostromo Live amb direcció d’Àngel Llàcer i Manu Guix. L’èxit de l’anterior musical ‘La jaula de las locas’ es pot repetir, tenint en compte les entrades venudes fins ara: gairebé 40.000.

Es tracta d’un espectacle luxós, amb una inversió de dos milions i mig d’euros que es fa evident des del minut zero, quan s’aixeca el teló: 23 actors i ballarins, nou músics al fossar i una imponent escenografia que no para de canviar.

Plou a l’escenari

Una dada ho diu tot: a l’escena més famosa de la pel·lícula, ‘Singing in the rain’ plou a l’escenari gràcies a un dipòsit d’aigua de 1.000 litres. La feinada és, al final del primer acte, recollir-la per reutilitzar-la.

Ivan Labanda és Don Lockwood, l’afamat actor de cinema mut que a la película interpretava Gene Kelly (codirector amb Stanley Donen). Ricky Mata encarna el seu soci i amic i Diana Roig a l’actriu de teatre de qui s’enamora Lockwood.

Muntatge exigent

Ivan Labanda s’ha aprimat 10 quilos per estar a l’altura d’un muntatge exigent, també amb Mata i Roig. “Crec que tots tres hem fet un estirament en la nostra carrera. Aquest muntatge ens ha tret de la zona de confort”, afirma Labanda.

No menys important per la comèdia és el paper de Mireia Portas. Ella és Lina Lamont, partenaire professional del protagonista incapaç d’adaptar-se a la nova realitat del cinema sonor, que és el gran tema de fons de la història.

Tema que reforcen encertadament algunes projeccions del muntatge, una nova mostra de l’habilitat del tàndem Llàcer-Guix (aquest cop amb l’ajuda de la coreògrafa Myriam Benedited) per crear espectacles comercials de factura impecable.