Teatres: El petit Príncep

L’augment de contagis per la variant òmicron també està afectant els teatres i els auditoris de la ciutat, que han cancel·lat funcions per casos positius entre l’equip artístic.

A Barcelona s’han suspès les representacions d’‘El Petit Príncep’ fins al dia 8 de gener i el clàssic Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular 9 Barris també s’ha vist obligat a cancel·lar les funcions fins al 15 de gener per covid-19.

El Palau de la Música ha ajornat el concert del 9 de gener per dificultats de mobilitat internacional igual que L’Auditori de Barcelona, que posposa el concert també del 9 de gener dedicat a la música coral del compositor Manuel Oltra.

Funcions que es recuperen

‘T’estimo si he begut’, l’adaptació teatral de l’obra d’Empar Moliner, torna aquest dilluns al Teatre Poliorama després de suspendre funcions per covid-19, igual que ‘La ruta de la Palta’, al Teatre Tantarantana, que tornarà aquest dijous.

L’òmicron ha castigat la campanya nadalenca als teatres de la ciutat amb cancel·lacions i la reducció d’un 70 % de l’aforament. A causa de la covid-19, la Sala Beckett va abaixar la persiana per Nadal, i també l’obra de teatre ‘Casa’, al Teatre Lliure, i ‘El nedador del mar secret’, al TNC.

On entregar la carta als Reis d’Orient a Barcelona? Horaris 2022