natura encesa pedralbes 2023 llums nadal

L’espectacle ‘Natura encesa’ a Pedralbes 2023 vol il·luminar els Jardins de Torre Girona per les festes de Nadal. L’espectacle dels llums de Nadal a Pedralbes torna després que l’any passat no se celebrés. Aquest cop, no s’instal·larà als Jardins del Palau de Pedralbes, però sí que ho farà ben a prop, en un espai verd just al darrere del mateix palau. Aquesta proposta se sumarà a la resta d’activitats de Nadal que es preparen per a l’edició d’aquest any.

Què vols saber del ‘Natura encesa’ a Pedralbes 2023?‘Natura encesa’ a Pedralbes 2023: dates dels llums

El ‘Natura encesa’ de Pedralbes es farà del 20 de novembre del 2023 fins al 21 de gener del 2024.


Horaris dels llums de Nadal a Pedralbes

De dilluns a diumenge, de 18 a 22.45 h, cada 15 minuts.On gaudir del ‘Natura encesa’ 2023?

Enguany, l’espectacle de llums ‘Natura encesa’ es farà als Jardins de Torre Girona, just al darrera del parc de Pedralbes). Es tracta d’un espai verd poc conegut que data del 1860, on es conserva la finca privada d’estiueig del banquer i exalcalde de Barcelona Manuel Girona. El conjunt consta d’una casa d’estil neoclàssic i uns jardins romàntics típics del segle XIX. Encara es manté l’estany artificial original. Un racó amagat de Barcelona!Què pots trobar al ‘Natura encesa’ de Barcelona?

Natura encesa‘ és una experiència de llums i de sons que, com que es proposa com a activitats de vespre i nit, agafa un caire màgic i misteriós. Una proposta a través de la qual descobriràs un dels primers éssers vius que van poblar la Terra— els bolets— endinsant-te en el món dels microorganismes i els mixomicets.Preus de les entrades del ‘Natura encesa’

  • De 0 a 3 anys: gratuït.
  • De 4 a 14 anys: 14 €.
  • A partir de 15 anys: 16,5 €.
  • Paquet familiar de quatre persones (amb com a mínim un infant): 14 € cadascú.
  • Majors de 65 anys: 14 €.

Els nens de fins a tres anys han d’adquirir l’entrada gratuïta a la taquilla. 

Pots comprar les entrades al web del ‘Natura encesa’.Com arribar als Jardins de Torre Girona?

  • Autobús: 33, 7, H4, V5.
  • Metro: L3 (Palau Reial), L9S (Zona Universitària).