black friday 2023

Quan és el Black Friday 2023? Els comerços celebren el conegut com a “divendres negre” el divendres després del Dia d’Acció de Gràcies als Estats Units, que sempre és l’últim dijous de novembre. Es tracta d’un esdeveniment comercial que arriba després de les rebaixes d’estiu i que marca l’inici de la temporada de compres de les festes de Nadal. Es caracteritza per ofertes i descomptes significatius en molts productes i serveis.

Black Friday 2023: dates

Aquest 2023, el Black Friday serà el 24 de novembre del 2023. Ara bé, hi ha molts comerços que allarguen el Black Friday i fan descomptes diversos dies al voltant de la data fixada.

El Black Friday va néixer als Estats Units i amb els anys s’ha estès a tot el món. Tradicionalment, el dia de grans descomptes es feia sobretot als productes d’electrònica i els telèfons mòbils, però des de fa un temps les rebaixes s’han ampliat a diferents tipus d’articles.

Recomanació de comparar preus abans

Si no vols gastar més del compte aquest Black Friday, les associacions de consumidors recomanen comparar preus dies abans i evitar les compres compulsives.