piscina creueta coll

La zona de bany del Parc de la Creueta del Coll ja està preparada per a la temporada d’estiu. Obrirà aquest dissabte, 26 de juny, fins al 12 de setembre tots els dies de la setmana.

Fa uns dies ja es va omplir d’aigua, després que s’hi tornessin a fer obres per garantir la seguretat dels banyistes. La piscina de la Creueta del Coll obrirà de dilluns a diumenge de 10 a 20 h entre el 26 de juny i el 31 de juliol i de 10 a 19 h de l’1 d’agost al 12 de setembre. L’entrada individual tindrà un preu de 2,42 euros i hi haurà diferents opcions i abonaments.

Piscines descobertes a Barcelona i entorns

Incidents ens els últims anys

Aquesta zona de bany ha encadenat problemes i reparacions els darrers anys. El 2020 va reobrir després de dos anys d’actuacions per impermeabilitzar el llac. Aquestes obres havien de solucionar les fuites d’aigua que hi va haver l’estiu del 2018, però l’obertura de la piscina va ser accidentada. Alguns banyistes van denunciar ferides als peus ja el primer dia, per això es van fer obres de millora al terra de la piscina i a finals d’agost va poder reobrir.

De fet, aquest any per poder-hi accedir serà obligatori portar escarpins, sabates aquàtiques o mitjons d’aigua, per evitar possibles lesions als peus.