L’estrena de la piscina de la Creueta del Coll ha estat accidentada. Alguns usuaris de l’equipament han denunciat que han patit ferides als peus, principalment talls o rascades, provocades per alguna irregularitat en la superfície submergida del llac.

És el cas de Laura Pineda, que ha explicat que “he trobat pedretes o punxes a terra” i ha relatat que, com el seu fill ha estat jugant a quatre grapes a la piscina, “se li han posat els genolls vermells“.

Altres usuaris també s’han punxat i s’han obert alguna ferida, com Alexandra Cavada. És una infant que ha explicat que “de cop i volta m’he rascat amb el terra de la piscina i he vist que he començat a sagnar“, un fet que corrobora el seu oncle, José Antonio Crespo, que era amb ella.

A les xarxes socials, altres usuaris de la piscina de la Creueta del Coll també han denunciat aquestes incidències, i hi han aportat algunes fotografies en què es veu com han sagnat les plantes dels peus, sobretot, d’alguns infants.

En aquest sentit, l’Ajuntament ha afirmat que els problemes s’han localitzat en un indret concret del llac, i ha anunciat que aquest dijous, abans de l’obertura de la piscina, repassarà el sector i en netejarà el fons.

Dos anys d’obres

La piscina de la Creueta del Coll va tancar fa dos anys per resoldre-hi uns problemes d’impermeabilització i millorar l’estat del fons del llac, per convertir l’espai en, definitivament, una piscina. De fet, no és la primera vegada que es detecten problemes al fons de la piscina. Ja el 2014 es van donar casos de ferides als peus entre els banyistes.