Els veïns de la Barceloneta no comparteixen el bon balanç que fa Albert Batlle, tinent d’alcalde de Prevenció i Seguretat, sobre l’operatiu desplegat a la Barceloneta per evitar que s’accedís a les platges a través dels carrers del barri i es provoqués així molèsties al veïnat. “Com ja prevèiem, ha estat insuficient –afirma Manel Martínez, de l’AV de la Barceloneta–. No negarem que hi ha hagut més presència policial, però hi ha hagut gent que s’ha conseguit colar al barri i hi han fet festa a dins, hi ha hagut enfrontament amb veïns per escàndol…”.

Restringit el pas per la Barceloneta

A causa de les protestes veïnals de les darreres setmanes, l’Ajuntament havia optat per blindar el barri i delimitar uns itineraris per accedir a les platges. Tan sols s’hi podia arribar pel passeig de Joan de Borbó o bé pels voltants de l’hospital del Mar.

En tot cas, els veïns de la Barceloneta plantegen a l’Ajuntament com s’afrontarà ara les nits, un cop passada la revetlla de Sant Joan. “Què passarà demà? I demà passat? Això no pot continuar així”, afirma Martínez. Asseguren que les molèsties per festes, soroll i actes incívics s’allarguen des de fa dos mesos i ja van demanar a l’Ajuntament tancar les platges durant les nits per evitar situacions com aquestes.